Следете нé или притиснете Escape

Апартмани Marija

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Напомена

Рецепцијата е лоцирана на приземје на конакот Koznik (приод од горниот паркинг)

Важни информации

Цената вклучува:

Наем на студио/апартман за наведениот број на ноќевања; Користење на ски остава во кругот на Конаци; wi-fi; одржување; услуги на рецепција.

Цената не вклучува:

Туристичка такса 1 ЕУР по лице дневно, деца 7 -15 плаќаат такса 0,5 ЕУР по лице по ноќ. (плаќање во агенција)

 

APARTMANI MARIJA, центар

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

МАКС. ЛИЦА

01. ДЕК

05.ДЕК

05.ДЕК

08.ДЕК

08.ДЕК

12.ДЕК

12.ДЕК

17.ДЕК

17.ДЕК

22.ДЕК

22.ДЕК

29.ДЕК

29.ДЕК

05.ЈАН

05.ЈАН

19.ЈАН

19.ЈАН

26.ЈАН

26.ЈАН

02.ФЕБ

02.ФЕБ

16.ФЕБ

16.ФЕБ  08.МАР

08.МАР

15.МАР

15.МАР

29.МАР

МИНИМУМ НОЌИ

4

3

4

5

5

7

7

7

7

7

7

7

7

7

0+1 СТУДИО

2

99

198

119

330

155

440

810

530

460

490

720

510

425

315

2+1 АПАРТМАН

4

128

273

149

456

213

530

990

660

580

620

890

630

525

385

3+1 АПАРТМАН

5

160

342

187

570

267

735

1290

850

750

790

1150

810

680

525

2+2 АПАРТМАН

6

175

372

205

620

293

790

1450

980

860

890

1295

940

760

560

ЦЕНИ ВО ЕВРА/ЗА АПАРТМАН ИЛИ СТУДИО ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НА НОЌИ. ПОМАЛКУ НОЌИ САМО НА БАРАЊЕ.

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

Наем на студио/апартман за наведениот број на ноќевања; Користење на ски остава во кругот на Конаци; wi-fi; одржување; услуги на рецепција.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

Туристичка такса 1 ЕУР по лице дневно, деца 7 -15 плаќаат такса 0,5 ЕУР по лице по ноќ. (плаќање во агенција)

НАПОМЕНА: Рецепцијата е лоцирана на приземје на конакот Koznik (приод од горниот паркинг)

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе