Следете нé или притиснете Escape

GORSKI HOTEL & SPA

4

Попусти

Попуст за рана резервациа:

- 15% за резервации до 31.10 (на барање/ограничен број на соби)

 

Попустот се пресметува само на цената на сместувањето. За услугата полупансион (11,5 ЕУР по лице дневно) не се пресметува попуст. Бројот на соби за кои важи попустот е ограничен. Доколку резервацијата со попуст се откаже или се промени датумот на престој од моментот на резервација до 15 дена пред пристигнување пеналите 50% од вредноста на аранжманот. За откажување или промена на резервацијата со попуст помалку од 15 дена пеналите се 100%

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Услови

 •   Дете  0 - 2  со две возрасни лица – ГРАТИС во 1/2 superior и  1/2 deluxe соба;
 •   Дете 2 - 12 со две возрасни лица има попуст 50% на посебно легло;
 •   Дете  2 - 12  со едно возрасно лице има попуст 30% ако користи посебно легло;
 •   Две деца 2 - 12 со две возрасни лица – едно дете има попуст 50%, второто дете има ГРАТИС ПРЕСТОЈ во 1/3 superior и  1/3 deluxe соба;
 •   Доплата за еднокреветна соба изнесува 50% од цената во двокреветна соба.
 •   Трето возрасно лице има 20% попуст во superior и deluxe собите.

Важни информации

ЦЕНАТА НА СМЕСТУВАЊЕТО ВКЛУЧУВА:

 • Сместување на база на полупансион (појадок и вечера);
 • Користње на  Spa & Wellness центарот: затворен базен, џакузи, соблекувална, релакс зона, Сауна свет, парна бања, солено ледена соба, леден туш, ледена фонтана, базен со топла вода на отворено; фитнес центар; Wi-Fi; ски остава.

ЦЕНАТА НА СМЕСТУВАЊЕТО НЕ ВКЛУЧУВА (обавезна доплата при резервација):

 • Туристичка такса - 1.00 € по лице по ноќ за возрасни; 0.50 €) по лице по ноќ за деца 7 -15; деца 0 - 7 не плаќаат такса

GORSKI HOTEL & SPA ****, Centar

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА 15%  за резервации до 31.10 (на барање/ограничен број на соби)

TIТИП НА СОБА

MAX OSOBA

08.ДЕК

17.ДЕК

17.ДЕК

29.ДЕК

29.ДЕК

02.ДЕК

29.ДЕК

05.ЈАН

05.ЈАН

12.ЈАН

12.ЈАН

19.ЈАН

19.ЈАН

26.ЈАН

26.ЈАН

02.ФЕБ

02.ФЕБ

16.ФЕБ

16.ФЕБ

01.МАР

01.МАР

08.МАР

08.МАР

15.МАР

15.МАР

22.МАР

22.МАР

12.АПР

МИН. НОЌЕВАЊА

 

5

3

4

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1/2, 1/3 SUPERIOR

2-3

100

87

219

153

98

109

98

98

131

109

120

106

89

75

1/2, 1/3 DELUXE

2-4

109

95

239

167

107

119

107

107

143

119

131

115

97

82

Цените се во ЕВРА по лице по ноќ; за пократок престој од наведениот цената се зголемува за 25% преку викенд чет-нед  (на барање).            

 

НАПОМЕНА запопуст за рана резервација

Попустот се пресметува само на цената на сместувањето. За услугата полупансион (11,5 ЕУР по лице дневно) не се пресметува попуст. Бројот на соби за кои важи попустот е ограничен. Доколку резервацијата со попуст се откаже или се промени датумот на престој од моментот на резервација до 15 дена пред пристигнување пеналите 50% од вредноста на аранжманот. За откажување или промена на резервацијата со попуст помалку од 15 дена пеналите се 100%

 

ЦЕНАТА НА СМЕСТУВАЊЕТО ВКЛУЧУВА:

 • Сместување на база на полупансион (појадок и вечера) ;
 • Користње на  Spa & Wellness центарот: затворен базен, џакузи, соблекувална, релакс зона, Сауна свет, парна бања, солено ледена соба, леден туш, ледена фонтана, базен со топла вода на отворено; фитнес центар; Wi-Fi; ски остава.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА: (обавезна доплата при резервација):

 • Туристичка такса - 1.00 € по лице по ноќ за возрасни; 0.50 €) по лице по ноќ за деца 7 -15; деца 0 - 7 не плаќаат такса

УСЛОВИ ЗА Gorski Hotel & Spa****:

 • Дете  0 - 2  со две возрасни лица – ГРАТИС во 1/2 superior и  1/2 deluxe соба;
 • Дете 2 - 12 со две возрасни лица има попуст 50% на посебно легло;
 • Дете  2 - 12  со едно возрасно лице има попуст 30% ако користи посебно легло;
 • Две деца 2 - 12 со две возрасни лица – едно дете има попуст 50%, второто дете има ГРАТИС ПРЕСТОЈ во 1/3 superior и  1/3 deluxe соба;
 • Доплата за еднокреветна соба изнесува 50% од цената во двокреветна соба.
 • Трето возрасно лице има 20% попуст во superior и deluxe собите.

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе