Следете нé или притиснете Escape

ХОТЕЛ SREBRNA LISICA

3

Попусти

- Деца со 2 години со двајца родители ГРАТИС;

- Деца 2-6 години со двајца родители, плаќаат 50%;

- Деца 6-12 години со двајца родители , плаќаат 70%;

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Важни информации

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

  • Полупансион; Дочек на нова година (пијалоците се плаќаат на лице место).

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

  • за користење на пето легло се доплаќа 60 % а за шесто  40 % по лице;
  • доплата за еднокреветна соба 70%;
  • туристичка такса 1 ЕУР) по лице по ноќ, деца 7 -15 0.5 ЕУР по лице по ноќ, деца до 7 не плаќаат;
  • осигурување 0,3 ЕУР по ноќ за сите гости

ХОТЕЛ SREBRNA LISICA***, стаза Мало Језеро

Тип на сместување

Макс.

Лица

22.12

29.12

29.12

05.01

05.01

12.01

12.01

19.01

19.JAN

26.JAN

26.01

02.02

02.02

09.02

09.02

16.02

16.02

23.02

23.02

01.03

01.03

08.03

08.03

15.03

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

2+0

СОБА

2

323

574

316

337

323

323

510

510

316

316

316

258

0+1;2+0

СЕМЕЈНА СОБА

2

395

704

474

459

378

438

661

661

474

474

474

309

1+1

3

309

467

330

323

287

309

438

438

330

330

330

237

2+1

4-6

287

395

294

287

273

273

373

373

286

286

286

223

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕВРА ПО ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

Полупансион; Дочек на нова година (пијалоците се плаќаат на лице место).

ПОПУСТИ:

- Деца со 2 години со двајца родители ГРАТИС;

- Деца 2-6 години со двајца родители, плаќаат 50%;

- Деца 6-12 години со двајца родители , плаќаат 70%;

ДОПЛАТИ:

- за користење на пето легло се доплаќа 60 % а за шесто  40 % по лице;

- доплата за еднокреветна соба 70%;

- туристичка такса 1 ЕУР) по лице по ноќ, деца 7 -15 0.5 ЕУР по лице по ноќ, деца до 7 не плаќаат;

- осигурување 0,3 ЕУР по ноќ за сите гости

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе