Следете нé или притиснете Escape

Хургада мај - јуни

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Програма

Прв денБелградХургада

Состанок на групата на аеродромот Никола Тесла 2 часа пред летот. Очекуваното полетување е околу 06.30 часот. Директен лет со авиокомпанијата AIR CAIRO. Оброк во авионот. Предвиденото слетување на аеродромот во хургада околу 10 часот. Трансфер до хотелот и сместување.  

2. – 7/10/11/14. денХургада

Одмор во избраниот хотел на база на избраната услуга, време предвидено за одмор, факултативни излети и други активности.  

Последен ден Хургада – Белград

Појадок. Напуштање на хотелот спрема хотелските правила. Трансфер до аеродромот. Лет со авио компанијата AIR CAIRO за Белград. Предвиденото време за полетување е околу 02.00 часот. Оброк во авионот. Слетување на аеродромот во Белград околу 05.30 часот. Крај на услугата.

Важни информации

Во цената е вклучено:

Авио превоз на релацијата Белград-Хургада-Белград со авио компанијата AIR CAIRO (Airbus 320)

Багаж: 20кг по лице.

Ноќевање во стандардни двокреветни соби во избраниот хотел и избраната услуга

Трансфер аеродром-хотел-аеродром во Хургада со климатизирани автобуси или минибуси

Услуга претставник на агенцијата

Трошоци за организирање на патувањето

Деца постари од 2 години кои по хотелските правила се сместуват бесплатно во хотелот плаќаат само авио билет и трансфер во Хургада, како и аеродромски такси, имаат свое седиште во авионот и користат заеднички лежај во хотелската соба со две возрасни лица 

Во цената не е вклучено:

Авио такси во износ од 40 € и YQ такса во износ од 25 € (вкупно 65 € по лице)

Доплата за соба со поглед кон море, фамилијарна соба, итн...

Доплата од 25 еур по лице поради поскапувањето на авио билетите

Доброволно здравствено осигурување (за Египет не е задолжително, но, се препорачува)

Факултативни излети кои во Хургада ги организира наш партнер, агенција

Египетска виза (25 US$ по пасош) која се добива на аеродромот во Хургада пред пасошката контрола

Деца до 2 години плаќаат само египетски аеродромски такси во износ од 50 еур, немаат свое место во авионот и автобусот, како ни лежај во хотелот, но користат исхрана 

Hotel

Smeštaj

02.05 - 09.05 | 06.05 - 13.0509.05 - 16.05 | 13.05 - 20.0514.05 - 21.05 | 16.05 - 23.0517.05 - 24.05 | 20.05 - 27.0521.05 - 28.05 | 22.05 - 29.0523.05 - 30.05 |24.05 - 31.0527.05 - 03.06 |28.05 - 04.0629.05 - 05.06 | 30.05 - 06.0631.05 - 07.068d/6n

06.05 - 16.0513.05 - 23.0514.05 - 24.0520.05 - 30.0521.05 - 31.0527.05 - 06.0628.05 - 07.0611d/9n

02.05 - 13.0509.05 - 20.0516.05 - 27.0517.05 - 28.0523.05 - 03.0624.05 - 04.0630.05 - 10.0631.05 - 11.0612d/10n

02.05 - 16.05 | 06.05 - 20.0509.05 - 23.05 | 13.05 - 27.0514.05 - 28.05 | 16.05 - 30.0517.05 - 31.05 | 20.05 - 03.0621.05 - 04.06 | 22.05 - 05.0623.05 - 06.06 | 24.05 - 07.0627.05 - 10.06 | 28.05 - 11.0629.05 - 12.06 | 30.05 - 13.0631.05 - 14.0615d/13n

 
 
 

Elaria Hotel 3* HB

DBL / TPL

309

335

345

375

 

SGL

345

379

395

429

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 5,99)

259

259

259

259

 

II DETE (6 - 13,99)

295

305

309

325

 
                             

El Mashrabiya 3* AI

DBL / TPL

319

349

359

389

 

SGL

365

425

445

495

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 5,99)

259

259

259

259

 

II DETE (6 - 13,99)

299

315

319

335

 
                             

Panorama Hurghada Aqua Park 4* AIGratis Izlet Rajsko Ostrvo

DBL / TPL

329

359

369

399

 

SGL

385

435

455

505

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

305

325

329

349

 
                             

Mina Mark 4* AI

DBL / TPL

345

385

405

439

 

SGL

409

479

499

569

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 5,99)

259

259

259

259

 

II DETE (6 - 13,99)

315

335

339

359

 
                             

Elysees Hotel 4* HB

DBL / TPL

335

369

379

415

 

SGL

395

455

475

535

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

305

325

329

349

 

 

 

Hotel

Smeštaj

02.05 - 09.05 | 06.05 - 13.0509.05 - 16.05 | 13.05 - 20.0514.05 - 21.05 | 16.05 - 23.0517.05 - 24.05 | 20.05 - 27.0521.05 - 28.05 | 22.05 - 29.0523.05 - 30.05 |24.05 - 31.0527.05 - 03.06 |28.05 - 04.0629.05 - 05.06 | 30.05 - 06.0631.05 - 07.068d/6n

06.05 - 16.0513.05 - 23.0514.05 - 24.0520.05 - 30.0521.05 - 31.0527.05 - 06.0628.05 - 07.0611d/9n

02.05 - 13.0509.05 - 20.0516.05 - 27.0517.05 - 28.0523.05 - 03.0624.05 - 04.0630.05 - 10.0631.05 - 11.0612d/10n

02.05 - 16.05 | 06.05 - 20.0509.05 - 23.05 | 13.05 - 27.0514.05 - 28.05 | 16.05 - 30.0517.05 - 31.05 | 20.05 - 03.0621.05 - 04.06 | 22.05 - 05.0623.05 - 06.06 | 24.05 - 07.0627.05 - 10.06 | 28.05 - 11.0629.05 - 12.06 | 30.05 - 13.0631.05 - 14.0615d/13n

 
 
 

Le Pacha Beach Resort 4* AIGratis Izlet Rajsko Ostrvo

DBL / TPL

349

395

409

455

 

SGL

425

499

519

595

 

I DETE (2 -11,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 5,99)

259

259

259

259

 

II DETE (6 - 11,99)

319

339

349

375

 
                             

Three Corners Sunny Beach 4* AI

DBL / TPL

349

395

409

455

 

SGL

425

499

519

595

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 
                             

Sunny Days El Palacio 4* AIGratis Izlet Rajsko Ostrvo

DBL / TPL

349

395

409

455

 

SGL

425

499

519

595

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

319

339

349

375

 
                             

Grand Seas Hostmark 4* AI

DBL / TPL

349

395

409

455

 

SGL

425

499

519

595

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

319

339

349

375

 
                             

Long Beach Resort 4* AIDvoje Dece Gratis do 14G.

DBL / TPL

349

395

409

455

 

SGL

425

499

519

595

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

259

259

259

259

 

 

 

 

Hotel

Smeštaj

02.05 - 09.05 | 06.05 - 13.0509.05 - 16.05 | 13.05 - 20.0514.05 - 21.05 | 16.05 - 23.0517.05 - 24.05 | 20.05 - 27.0521.05 - 28.05 | 22.05 - 29.0523.05 - 30.05 |24.05 - 31.0527.05 - 03.06 |28.05 - 04.0629.05 - 05.06 | 30.05 - 06.0631.05 - 07.068d/6n

06.05 - 16.0513.05 - 23.0514.05 - 24.0520.05 - 30.0521.05 - 31.0527.05 - 06.0628.05 - 07.0611d/9n

02.05 - 13.0509.05 - 20.0516.05 - 27.0517.05 - 28.0523.05 - 03.0624.05 - 04.0630.05 - 10.0631.05 - 11.0612d/10n

02.05 - 16.05 | 06.05 - 20.0509.05 - 23.05 | 13.05 - 27.0514.05 - 28.05 | 16.05 - 30.0517.05 - 31.05 | 20.05 - 03.0621.05 - 04.06 | 22.05 - 05.0623.05 - 06.06 | 24.05 - 07.0627.05 - 10.06 | 28.05 - 11.0629.05 - 12.06 | 30.05 - 13.0631.05 - 14.0615d/13n

 
 
 

Hawaii Riviera Aqua Park 4* AI

DBL / TPL

369

419

435

489

 

SGL

439

525

549

635

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

325

349

359

385

 
                             

Hawaii Le Jardin 4* AI

DBL / TPL

369

419

435

489

 

SGL

439

525

549

635

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

325

349

359

385

 
                             

Al Nabila Grand Makadi 4* AI

DBL / TPL

369

419

435

489

 

SGL

439

525

549

635

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 5,99)

259

259

259

259

 

II DETE (6 - 13,99)

325

349

359

385

 
                             

Sea Gull Hurghada Resort 4* AIGratis Izlet Rajsko Ostrvo

DBL / TPL

359

409

429

475

 

SGL

435

515

545

619

 

I DETE (2 -12,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 5,99)

259

259

259

259

 

II DETE (6 - 12,99)

325

349

359

385

 
                             

Bella Vista Resort 4* AI

DBL / TPL

355

399

419

465

 

SGL

429

505

535

609

 

I DETE (2 -12,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 12,99)

319

345

349

375

 

 

 

 

Hotel

Smeštaj

02.05 - 09.05 | 06.05 - 13.0509.05 - 16.05 | 13.05 - 20.0514.05 - 21.05 | 16.05 - 23.0517.05 - 24.05 | 20.05 - 27.0521.05 - 28.05 | 22.05 - 29.0523.05 - 30.05 |24.05 - 31.0527.05 - 03.06 |28.05 - 04.0629.05 - 05.06 | 30.05 - 06.0631.05 - 07.068d/6n

06.05 - 16.0513.05 - 23.0514.05 - 24.0520.05 - 30.0521.05 - 31.0527.05 - 06.0628.05 - 07.0611d/9n

02.05 - 13.0509.05 - 20.0516.05 - 27.0517.05 - 28.0523.05 - 03.0624.05 - 04.0630.05 - 10.0631.05 - 11.0612d/10n

02.05 - 16.05 | 06.05 - 20.0509.05 - 23.05 | 13.05 - 27.0514.05 - 28.05 | 16.05 - 30.0517.05 - 31.05 | 20.05 - 03.0621.05 - 04.06 | 22.05 - 05.0623.05 - 06.06 | 24.05 - 07.0627.05 - 10.06 | 28.05 - 11.0629.05 - 12.06 | 30.05 - 13.0631.05 - 14.0615d/13n

 

 

 

 

 

 

Samra Bay Resort 4* AI

DBL / TPL

385

445

465

525

 

 

SGL

475

575

609

709

 

 

I DETE (2 -12,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (7 - 12,99)

335

365

379

409

 

 
                           

 

 

Grand Plaza Hotel 4* AI

DBL / TPL

385

445

465

525

 

 

SGL

475

575

609

709

 

 

I DETE (2 -12,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (7 - 12,99)

335

365

379

409

 

 
                           

 

 

Sindbad Aqua Hotel 4* AI

DBL / TPL

389

455

475

539

 

 

SGL

485

585

619

719

 

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (7 - 13,99)

335

365

379

409

 

 
                           

 

 

Royal Lagoons Aqua Park Resort 5* AIDvoje Dece Gratis do 14G.Gratis Izlet Rajsko Ostrvo

DBL / TPL

355

399

419

465

 

 

SGL

425

499

519

595

 

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (7 - 13,99)

259

259

259

259

 

 

Napustenje soba poslednjeg dana do 16:00h, AI usluga vazi do polaska za aerodrom

 
                           

 

 

 

 

 

 

 

Hotel

Smeštaj

02.05 - 09.05 | 06.05 - 13.0509.05 - 16.05 | 13.05 - 20.0514.05 - 21.05 | 16.05 - 23.0517.05 - 24.05 | 20.05 - 27.0521.05 - 28.05 | 22.05 - 29.0523.05 - 30.05 |24.05 - 31.0527.05 - 03.06 |28.05 - 04.0629.05 - 05.06 | 30.05 - 06.0631.05 - 07.068d/6n

06.05 - 16.0513.05 - 23.0514.05 - 24.0520.05 - 30.0521.05 - 31.0527.05 - 06.0628.05 - 07.0611d/9n

02.05 - 13.0509.05 - 20.0516.05 - 27.0517.05 - 28.0523.05 - 03.0624.05 - 04.0630.05 - 10.0631.05 - 11.0612d/10n

02.05 - 16.05 | 06.05 - 20.0509.05 - 23.05 | 13.05 - 27.0514.05 - 28.05 | 16.05 - 30.0517.05 - 31.05 | 20.05 - 03.0621.05 - 04.06 | 22.05 - 05.0623.05 - 06.06 | 24.05 - 07.0627.05 - 10.06 | 28.05 - 11.0629.05 - 12.06 | 30.05 - 13.0631.05 - 14.0615d/13n

 
 
 

Sea Star Beau Rivage 5* AI

DBL / TPL

389

455

475

539

 

SGL

469

565

599

699

 

I DETE (2 -11,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 5,99)

259

259

259

259

 

II DETE (6 - 11,99)

335

369

379

409

 
                             

Caeser Palace 5* AI Aqua Park

DBL / TPL

379

435

455

515

 

SGL

465

559

589

685

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

329

359

369

399

 
                             

Titanic Palace 5* AI

DBL / TPL

385

445

465

525

 

SGL

475

575

609

709

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

335

369

379

409

 
                             

Titanic Beach 5* AI

DBL / TPL

395

465

485

549

 

SGL

489

595

629

735

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

339

375

389

425

 
                             

Sonesta Pharaoh 5* AI

DBL / TPL

389

455

475

539

 

SGL

489

595

629

735

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

335

369

379

409

 

 

 

 

Hotel

Smeštaj

02.05 - 09.05 | 06.05 - 13.0509.05 - 16.05 | 13.05 - 20.0514.05 - 21.05 | 16.05 - 23.0517.05 - 24.05 | 20.05 - 27.0521.05 - 28.05 | 22.05 - 29.0523.05 - 30.05 |24.05 - 31.0527.05 - 03.06 |28.05 - 04.0629.05 - 05.06 | 30.05 - 06.0631.05 - 07.068d/6n

06.05 - 16.0513.05 - 23.0514.05 - 24.0520.05 - 30.0521.05 - 31.0527.05 - 06.0628.05 - 07.0611d/9n

02.05 - 13.0509.05 - 20.0516.05 - 27.0517.05 - 28.0523.05 - 03.0624.05 - 04.0630.05 - 10.0631.05 - 11.0612d/10n

02.05 - 16.05 | 06.05 - 20.0509.05 - 23.05 | 13.05 - 27.0514.05 - 28.05 | 16.05 - 30.0517.05 - 31.05 | 20.05 - 03.0621.05 - 04.06 | 22.05 - 05.0623.05 - 06.06 | 24.05 - 07.0627.05 - 10.06 | 28.05 - 11.0629.05 - 12.06 | 30.05 - 13.0631.05 - 14.0615d/13n

 

 

 

 

 

 

Hilton Resort 5* AI

DBL / TPL

409

479

509

579

 

 

SGL

529

655

699

825

 

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (7 - 13,99)

349

385

399

435

 

 
                           

 

 

Caribbean World Resort 5* AIDvoje Dece Gratis do 14G

DBL / TPL

409

479

509

579

 

 

SGL

505

619

659

775

 

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (7 - 13,99)

259

259

259

259

 

 
                           

 

 

Continental Hurghada Resort 5* HBGratis Izlet Rajsko Ostrvo

DBL / TPL

395

465

485

549

 

 

SGL

505

619

659

775

 

 

I DETE (3 -11,99)

349

395

409

439

 

 

Doplata 5 € po osobi / noc za AI

 
                           

 

 

Steigenberger Aqua Magic 5* AI

DBL / TPL

435

525

549

639

 

 

SGL

539

675

715

849

 

 
                           

 

 

Pyramisa Sahl Hashish 5* AI

DBL / TPL

435

525

549

639

 

 

SGL

555

689

735

875

 

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

 

II DETE (7 - 13,99)

359

399

419

459

 

 
                           

 

 

 

 

 

 

 

Hotel

Smeštaj

02.05 - 09.05 | 06.05 - 13.0509.05 - 16.05 | 13.05 - 20.0514.05 - 21.05 | 16.05 - 23.0517.05 - 24.05 | 20.05 - 27.0521.05 - 28.05 | 22.05 - 29.0523.05 - 30.05 |24.05 - 31.0527.05 - 03.06 |28.05 - 04.0629.05 - 05.06 | 30.05 - 06.0631.05 - 07.068d/6n

06.05 - 16.0513.05 - 23.0514.05 - 24.0520.05 - 30.0521.05 - 31.0527.05 - 06.0628.05 - 07.0611d/9n

02.05 - 13.0509.05 - 20.0516.05 - 27.0517.05 - 28.0523.05 - 03.0624.05 - 04.0630.05 - 10.0631.05 - 11.0612d/10n

02.05 - 16.05 | 06.05 - 20.0509.05 - 23.05 | 13.05 - 27.0514.05 - 28.05 | 16.05 - 30.0517.05 - 31.05 | 20.05 - 03.0621.05 - 04.06 | 22.05 - 05.0623.05 - 06.06 | 24.05 - 07.0627.05 - 10.06 | 28.05 - 11.0629.05 - 12.06 | 30.05 - 13.0631.05 - 14.0615d/13n

 
 
 

Tropitel Sahl Hashish 5* AI

DBL / TPL

435

525

549

639

 

SGL

575

725

775

925

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

359

399

419

459

 
                             

Sheraton Miramar El Gouna 5* HB

DBL / TPL

 

 

 

 

 

SGL

 

 

 

 

 

I DETE (2 -13,99)

195

195

195

195

 

II DETE (2 - 6,99)

195

195

195

195

 

II DETE (7 - 13,99)

 

 

 

 

 
                             

Citadel Azur 5* AI

DBL / TPL

515

635

679

799

 

SGL

645

829

895

1079

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 
                             

Cleopatra Luxury Makadi Bay 5* AI

DBL / TPL

469

575

609

715

 

SGL

605

769

825

989

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

375

429

449

499

 
                             

AlBatros Palace 5* AI

DBL / TPL

485

589

629

739

 

SGL

629

805

865

1039

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

385

439

455

515

 

 

 

 

Hotel

Smeštaj

02.05 - 09.05 | 06.05 - 13.0509.05 - 16.05 | 13.05 - 20.0514.05 - 21.05 | 16.05 - 23.0517.05 - 24.05 | 20.05 - 27.0521.05 - 28.05 | 22.05 - 29.0523.05 - 30.05 |24.05 - 31.0527.05 - 03.06 |28.05 - 04.0629.05 - 05.06 | 30.05 - 06.0631.05 - 07.068d/6n

06.05 - 16.0513.05 - 23.0514.05 - 24.0520.05 - 30.0521.05 - 31.0527.05 - 06.0628.05 - 07.0611d/9n

02.05 - 13.0509.05 - 20.0516.05 - 27.0517.05 - 28.0523.05 - 03.0624.05 - 04.0630.05 - 10.0631.05 - 11.0612d/10n

02.05 - 16.05 | 06.05 - 20.0509.05 - 23.05 | 13.05 - 27.0514.05 - 28.05 | 16.05 - 30.0517.05 - 31.05 | 20.05 - 03.0621.05 - 04.06 | 22.05 - 05.0623.05 - 06.06 | 24.05 - 07.0627.05 - 10.06 | 28.05 - 11.0629.05 - 12.06 | 30.05 - 13.0631.05 - 14.0615d/13n

 
 
 
                             

AlBatros White Beach 5* AI

DBL / TPL

539

669

719

859

 

SGL

699

909

985

1195

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

405

475

495

559

 
                             

Marriott Hurghada Resort 5* HBDvoje Dece Gratis do 14G.Gratis Izlet Rajsko Ostrvo

DBL / TPL

409

479

505

575

 

SGL

585

735

785

939

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

I DETE (2 - 13,99)

259

259

259

259

 

Doplata 10 € po osobi / noc za AI

 
                             

Premier Romance 5* AI

DBL / TPL

539

695

725

865

 

SGL

755

995

1069

1309

 
                             

Sentido Palm Royale 5* AIGratis Izlet podmornica Sea Scope

DBL / TPL

559

705

755

899

 

SGL

749

985

1059

1295

 

I DETE (2 -13,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 6,99)

259

259

259

259

 

II DETE (7 - 13,99)

425

505

529

599

 
                             

Premier Le Reve 5* AI

DBL / TPL

609

779

839

1009

 

SGL

805

1069

1159

1425

 
                             

Steigenberger Al Dau Beach 5* AI

DBL / TPL

609

779

839

1009

 

SGL

829

1105

1199

1475

 

I DETE (2 -12,99)

259

259

259

259

 

II DETE (2 - 12,99)

505

625

665

779

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе