Следете нé или притиснете Escape

Занзибар

Отсекогаш претставувал спој на мистеријата и егзотиката, привлекува туристи со својата недопрена природа и плодно земјиште, кое дава најразличнин овошја и зачини... Привлекувал морепловци и други светски патници, бил мета и на многу освојувачи ... А денес, благодарение на својата богата историја, традиција и култура, како и примамливата убавина и природа, прекрасни плажи и палми, далеку од било каква цивилизација, претставува вистински бисер на Индискиот океан и дел од рајот кој треба да се доживее. Занзибар – најубавиот зачин на Индискиот океан.
ЗАНЗИБАР ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ 2018
No votes yet

Сите понуди за Занзибар