Следете нé или притиснете Escape

THEOXENIA - АTHOS

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - ЦЕНОВНИК
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Опис: ресторан,таверна,бар,базен,сеф, ТВ салон, конференциска сала, собен сервис, мини маркет, детски базен, детско игралиште, мини клуб, тенис, кошарка,билијард,фитнес, мини фудбал и др.

Geolocation

THEOXENIA **** OURANOUPOLIS                                  www.theoxenia.gr

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

 

 

27.04-14.05

15.05-13.06

14.06-05.07

06.07-24.08

25.08-15.09

16.09-30.09

01.10-14.10

 

DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

 

2 ADL

72

88

117

141

121

88

70

 

1 ADL

72

88

117

141

121

88

70

 

3 ADL

87

106

140

170

145

106

84

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

72

88

117

141

121

88

70

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

72

88

117

141

121

88

70

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

72

88

117

141

121

88

70

 

DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

 

2 ADL

77

93

122

147

124

94

75

 

1 ADL

77

93

122

147

124

94

75

 

3 ADL

93

112

147

176

149

112

90

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

77

93

122

147

124

94

75

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

77

93

122

147

124

94

75

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

77

93

122

147

124

94

75

 

ECO ROOM

 

2 ADL

62

78

106

128

110

78

60

 

1 ADL

62

78

106

128

110

78

60

 

3 ADL

75

94

127

153

132

94

72

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

62

78

106

128

110

78

60

 

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

62

78

106

128

110

78

60

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

62

78

106

128

110

78

60

 

ECO SINGLE ROOM

 

1 ADL

56

70

95

115

99

70

54

 

FAMILY ROOM DUPLEX POOL VIEW

 

2 ADL

112

131

169

206

174

146

110

 

1 ADL

112

131

169

206

174

146

110

 

3 ADL

112

131

169

206

174

146

110

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

2 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

2 ADL + 4 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

3 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

3 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

4 ADL

123

145

186

226

192

161

121

 

4 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

123

145

186

226

192

161

121

 

4 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

123

145

186

226

192

161

121

 

5 ADL

135

158

203

247

209

176

132

 

5 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

135

158

203

247

209

176

132

 

MAISONETTE SEA VIEW

 

2 ADL

122

142

185

216

190

156

120

 

1 ADL

122

142

185

216

190

156

120

 

3 ADL

122

142

185

216

190

156

120

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

2 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

2 ADL + 4 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

3 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

3 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

4 ADL

135

156

203

238

209

172

132

 

4 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

135

156

203

238

209

172

132

 

4 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

135

156

203

238

209

172

132

 

5 ADL

147

170

221

259

227

188

144

 

5 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

147

170

221

259

227

188

144

 

SINGLE ROOM GARDEN VIEW

 

1 ADL

65

79

105

127

108

79

63

 

SINGLE ROOM SIDE SEA VIEW

 

1 ADL

70

84

110

132

112

84

67

 

STANDARD DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

 

2 ADL

85

101

132

160

136

101

82

 

1 ADL

85

101

132

160

136

101

82

 

3 ADL

102

121

159

192

163

121

99

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

85

101

132

160

136

101

82

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

85

101

132

160

136

101

82

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

85

101

132

160

136

101

82

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

85

101

132

160

136

101

82

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

102

121

159

192

163

121

99

 

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

 

1 ADL

76

91

119

144

122

91

74

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО

 

DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

 

2 ADL

104

120

149

173

153

120

102

 

1 ADL

88

104

133

157

137

104

86

 

3 ADL

135

154

188

218

193

154

132

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

97

113

142

166

146

113

95

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

107

123

151

176

155

123

104

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

113

129

158

182

162

129

111

 

DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

 

2 ADL

109

125

154

179

156

126

107

 

1 ADL

93

109

138

163

140

110

91

 

3 ADL

141

160

195

224

197

160

138

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

102

118

147

172

150

119

100

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

112

127

156

181

159

128

109

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

118

134

163

188

166

135

116

 

ECO ROOM

 

2 ADL

94

110

138

160

142

110

92

 

1 ADL

78

94

122

144

126

94

76

 

3 ADL

123

142

175

201

180

142

120

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

88

103

131

153

135

103

85

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

97

112

140

162

145

112

94

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

104

119

147

169

151

119

101

 

ECO SINGLE ROOM

 

1 ADL

72

86

111

131

115

86

70

 

FAMILY DUPLEX ROOM POOL VIEW

 

2 ADL

144

163

201

238

206

178

142

 

1 ADL

128

147

185

222

190

162

126

 

3 ADL

160

179

217

254

222

194

158

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

137

157

194

231

199

171

135

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

147

166

203

240

209

181

144

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

153

173

210

247

215

188

151

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

163

182

219

256

225

197

160

 

2 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

172

191

228

265

234

206

169

 

2 ADL + 4 CHD

(2-13.99)

181

200

238

274

243

215

178

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

169

189

226

263

231

204

167

 

3 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

179

198

235

272

241

213

176

 

3 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

188

207

244

281

250

222

185

 

4 ADL

188

209

250

290

256

225

185

 

4 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

197

218

259

299

265

234

194

 

4 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

206

227

268

308

274

243

203

 

5 ADL

215

238

283

327

289

256

212

 

5 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

224

247

292

336

298

265

221

 

MISONETTE SEA VIEW

 

2 ADL

154

174

217

248

222

188

152

 

1 ADL

138

158

201

232

206

172

136

 

3 ADL

170

190

233

264

238

204

168

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

147

167

210

241

215

182

145

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

157

176

219

250

224

191

154

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

163

183

226

257

231

198

161

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

173

192

235

266

240

207

170

 

2 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

182

201

244

276

249

216

179

 

2 ADL + 4 CHD

(2-13.99)

191

210

253

285

258

225

188

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

179

199

242

273

247

214

177

 

3 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

189

208

251

282

256

223

186

 

3 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

198

217

260

292

265

232

195

 

4 ADL

199

220

267

302

273

236

196

 

4 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

208

229

276

311

282

245

205

 

4 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

217

238

285

320

291

254

214

 

5 ADL

227

250

301

339

308

268

224

 

5 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

236

259

311

348

317

277

233

 

SINGLE ROOM GARDEN VIEW

 

1 ADL

81

95

121

143

124

95

79

 

SINGLE ROOM SIDE SEA VIEW

 

1 ADL

86

100

126

148

128

100

83

 

STANDARD DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

 

2 ADL

117

133

164

192

168

133

114

 

1 ADL

101

117

148

176

152

117

98

 

3 ADL

150

169

207

240

211

169

147

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

110

126

158

185

161

126

107

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

119

135

167

194

170

135

117

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

126

142

174

201

177

142

123

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

135

151

183

210

186

151

133

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

159

178

216

249

220

178

156

 

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

 

1 ADL

92

107

135

160

138

107

90

 

Мин. престој

5

5

7

7

7

5

5

 
   

 

 

 

 

 

Опис: ресторан,таверна,бар,базен,сеф, ТВ салон, конференциска сала, собен сервис, мини маркет, детски базен, детско игралиште, мини клуб, тенис, кошарка,билијард,фитнес, мини фудбал и др.

 

Соби:клима, мини бар, САТ ТВ

 
 

 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

THEOXENIA **** OURANOUPOLIS                                  www.theoxenia.gr

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

 

 

27.04-14.05

15.05-13.06

14.06-05.07

06.07-24.08

25.08-15.09

16.09-30.09

01.10-14.10

 

DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

 

2 ADL

72

88

117

141

121

88

70

 

1 ADL

72

88

117

141

121

88

70

 

3 ADL

87

106

140

170

145

106

84

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

72

88

117

141

121

88

70

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

72

88

117

141

121

88

70

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

72

88

117

141

121

88

70

 

DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

 

2 ADL

77

93

122

147

124

94

75

 

1 ADL

77

93

122

147

124

94

75

 

3 ADL

93

112

147

176

149

112

90

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

77

93

122

147

124

94

75

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

77

93

122

147

124

94

75

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

77

93

122

147

124

94

75

 

ECO ROOM

 

2 ADL

62

78

106

128

110

78

60

 

1 ADL

62

78

106

128

110

78

60

 

3 ADL

75

94

127

153

132

94

72

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

62

78

106

128

110

78

60

 

1 ADL + 2 CHD (2-13.99)

62

78

106

128

110

78

60

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

62

78

106

128

110

78

60

 

ECO SINGLE ROOM

 

1 ADL

56

70

95

115

99

70

54

 

FAMILY ROOM DUPLEX POOL VIEW

 

2 ADL

112

131

169

206

174

146

110

 

1 ADL

112

131

169

206

174

146

110

 

3 ADL

112

131

169

206

174

146

110

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

2 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

2 ADL + 4 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

3 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

3 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

112

131

169

206

174

146

110

 

4 ADL

123

145

186

226

192

161

121

 

4 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

123

145

186

226

192

161

121

 

4 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

123

145

186

226

192

161

121

 

5 ADL

135

158

203

247

209

176

132

 

5 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

135

158

203

247

209

176

132

 

MAISONETTE SEA VIEW

 

2 ADL

122

142

185

216

190

156

120

 

1 ADL

122

142

185

216

190

156

120

 

3 ADL

122

142

185

216

190

156

120

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

2 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

2 ADL + 4 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

3 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

3 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

122

142

185

216

190

156

120

 

4 ADL

135

156

203

238

209

172

132

 

4 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

135

156

203

238

209

172

132

 

4 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

135

156

203

238

209

172

132

 

5 ADL

147

170

221

259

227

188

144

 

5 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

147

170

221

259

227

188

144

 

SINGLE ROOM GARDEN VIEW

 

1 ADL

65

79

105

127

108

79

63

 

SINGLE ROOM SIDE SEA VIEW

 

1 ADL

70

84

110

132

112

84

67

 

STANDARD DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

 

2 ADL

85

101

132

160

136

101

82

 

1 ADL

85

101

132

160

136

101

82

 

3 ADL

102

121

159

192

163

121

99

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

85

101

132

160

136

101

82

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

85

101

132

160

136

101

82

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

85

101

132

160

136

101

82

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

85

101

132

160

136

101

82

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

102

121

159

192

163

121

99

 

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

 

1 ADL

76

91

119

144

122

91

74

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО

 

DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

 

2 ADL

104

120

149

173

153

120

102

 

1 ADL

88

104

133

157

137

104

86

 

3 ADL

135

154

188

218

193

154

132

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

97

113

142

166

146

113

95

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

107

123

151

176

155

123

104

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

113

129

158

182

162

129

111

 

DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

 

2 ADL

109

125

154

179

156

126

107

 

1 ADL

93

109

138

163

140

110

91

 

3 ADL

141

160

195

224

197

160

138

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

102

118

147

172

150

119

100

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

112

127

156

181

159

128

109

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

118

134

163

188

166

135

116

 

ECO ROOM

 

2 ADL

94

110

138

160

142

110

92

 

1 ADL

78

94

122

144

126

94

76

 

3 ADL

123

142

175

201

180

142

120

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

88

103

131

153

135

103

85

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

97

112

140

162

145

112

94

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

104

119

147

169

151

119

101

 

ECO SINGLE ROOM

 

1 ADL

72

86

111

131

115

86

70

 

FAMILY DUPLEX ROOM POOL VIEW

 

2 ADL

144

163

201

238

206

178

142

 

1 ADL

128

147

185

222

190

162

126

 

3 ADL

160

179

217

254

222

194

158

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

137

157

194

231

199

171

135

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

147

166

203

240

209

181

144

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

153

173

210

247

215

188

151

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

163

182

219

256

225

197

160

 

2 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

172

191

228

265

234

206

169

 

2 ADL + 4 CHD

(2-13.99)

181

200

238

274

243

215

178

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

169

189

226

263

231

204

167

 

3 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

179

198

235

272

241

213

176

 

3 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

188

207

244

281

250

222

185

 

4 ADL

188

209

250

290

256

225

185

 

4 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

197

218

259

299

265

234

194

 

4 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

206

227

268

308

274

243

203

 

5 ADL

215

238

283

327

289

256

212

 

5 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

224

247

292

336

298

265

221

 

MISONETTE SEA VIEW

 

2 ADL

154

174

217

248

222

188

152

 

1 ADL

138

158

201

232

206

172

136

 

3 ADL

170

190

233

264

238

204

168

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

147

167

210

241

215

182

145

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

157

176

219

250

224

191

154

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

163

183

226

257

231

198

161

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

173

192

235

266

240

207

170

 

2 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

182

201

244

276

249

216

179

 

2 ADL + 4 CHD

(2-13.99)

191

210

253

285

258

225

188

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

179

199

242

273

247

214

177

 

3 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

189

208

251

282

256

223

186

 

3 ADL + 3 CHD

(2-13.99)

198

217

260

292

265

232

195

 

4 ADL

199

220

267

302

273

236

196

 

4 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

208

229

276

311

282

245

205

 

4 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

217

238

285

320

291

254

214

 

5 ADL

227

250

301

339

308

268

224

 

5 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

236

259

311

348

317

277

233

 

SINGLE ROOM GARDEN VIEW

 

1 ADL

81

95

121

143

124

95

79

 

SINGLE ROOM SIDE SEA VIEW

 

1 ADL

86

100

126

148

128

100

83

 

STANDARD DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

 

2 ADL

117

133

164

192

168

133

114

 

1 ADL

101

117

148

176

152

117

98

 

3 ADL

150

169

207

240

211

169

147

 

1 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

110

126

158

185

161

126

107

 

1 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

119

135

167

194

170

135

117

 

2 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

126

142

174

201

177

142

123

 

2 ADL + 2 CHD

(2-13.99)

135

151

183

210

186

151

133

 

3 ADL + 1 CHD

(2-13.99)

159

178

216

249

220

178

156

 

STANDARD SINGLE ROOM GARDEN VIEW

 

1 ADL

92

107

135

160

138

107

90

 

Мин. престој

5

5

7

7

7

5

5

 

Опис: ресторан,таверна,бар,базен,сеф, ТВ салон, конференциска сала, собен сервис, мини маркет, детски базен, детско игралиште, мини клуб, тенис, кошарка,билијард,фитнес, мини фудбал и др.

 

Соби:клима, мини бар, САТ ТВ

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.07.2018 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.07. ДО 19.07.2018

 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе