Следете нé или притиснете Escape

Silva Beach Hotel 4* - Hersonissos, Crete-Heraklion

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Silva Beach Hotel 4* - Hersonissos, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

16.04.18-20.05.18

 

03.10.18-31.10.18

21.05.18-10.06.18

 

20.09.18-02.10.18

11.06.18-10.07.18

 

29.08.18-19.09.18

11.07.18-28.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room - Annex

2Ad

84

118

151

187

Double Room - Annex

2Ad+1ad

112

158

204

252

Double Room - Annex

2Ad+1ad+1ch(0-1)

112

158

204

252

Double Room - Annex

2Ad+1ad+1ch(2-11)

133

187

241

298

Double Room - Annex

2Ad+1ch(0-1)

84

118

151

187

Double Room - Annex

2Ad+1ch(2-11)

105

146

188

233

Double Room - Annex

2Ad+2ad

142

199

256

317

Double Room - Annex

2Ad+2ch(0-1)

84

118

151

187

Double Room - Annex

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

105

146

188

233

Double Room - Annex

2Ad+2ch(2-11)

125

176

227

279

Family Room - Annex

2Ad+1ad+1ch(0-1)

112

158

205

252

Family Room - Annex

2Ad+1ad+1ch(2-11)

133

187

243

298

Family Room - Annex

2Ad+2ad

142

199

259

317

Family Room - Annex

2Ad+2ch(0-1)

84

118

152

187

Family Room - Annex

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

105

146

190

233

Family Room - Annex

2Ad+2ch(2-11)

125

176

228

279

Single Room - Garden View

1Ad

73

101

130

163

Double Room - Garden View

2Ad

90

129

163

202

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

122

173

220

273

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

90

129

163

202

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

112

161

204

253

Suite 1 Broom - Garden View

2Ad

131

162

202

259

Suite 1 Broom - Garden View

2Ad+1ad

176

219

273

349

Suite 1 Broom - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

131

162

202

259

Suite 1 Broom - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

163

202

253

323

Double Room - Side Sea View

2Ad

97

135

171

213

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

131

183

229

288

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

97

135

171

213

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

121

168

212

267

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Silva Beach Hotel 4* - Hersonissos, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

07.04.18-20.05.18

 

03.10.18-31.10.18

21.05.18-10.06.18

 

20.09.18-02.10.18

11.06.18-10.07.18

 

29.08.18-19.09.18

11.07.18-28.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room - Annex

2Ad

75

106

136

168

Double Room - Annex

2Ad+1ad

101

142

184

227

Double Room - Annex

2Ad+1ad+1ch(0-1)

101

142

184

227

Double Room - Annex

2Ad+1ad+1ch(2-11)

120

168

217

268

Double Room - Annex

2Ad+1ch(0-1)

75

106

136

168

Double Room - Annex

2Ad+1ch(2-11)

94

132

169

210

Double Room - Annex

2Ad+2ad

128

179

231

286

Double Room - Annex

2Ad+2ch(0-1)

75

106

136

168

Double Room - Annex

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

94

132

169

210

Double Room - Annex

2Ad+2ch(2-11)

112

158

204

252

Family Room - Annex

2Ad+1ad+1ch(0-1)

101

142

185

227

Family Room - Annex

2Ad+1ad+1ch(2-11)

120

168

219

268

Family Room - Annex

2Ad+2ad

128

179

232

286

Family Room - Annex

2Ad+2ch(0-1)

75

106

136

168

Family Room - Annex

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

94

132

171

210

Family Room - Annex

2Ad+2ch(2-11)

112

158

205

252

Single Room - Garden View

1Ad

65

91

117

147

Double Room - Garden View

2Ad

81

116

147

183

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

110

156

198

246

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

81

116

147

183

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

101

144

184

228

Suite 1 Broom - Garden View

2Ad

118

146

183

233

Suite 1 Broom - Garden View

2Ad+1ad

158

197

246

315

Suite 1 Broom - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

118

146

183

233

Suite 1 Broom - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

147

183

228

290

Double Room - Side Sea View

2Ad

87

122

153

193

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

118

164

207

260

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

87

122

153

193

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

109

152

191

241

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе