Papillon Travel Agency Ви подарува all-inclusive одмор во Пелопонез:

  • Porto Rio 4*, Ахаиа, Пелопонез
  • Период – 18-23.07.2022
  • 5 ноќевања на база ALL INCLUSIVE за 2 лица
  • Сместување во стандардна двокреветна соба
  • Сопствен превоз
  • Без право на промена на период на патување

За да учествувате во наградната игра, се што треба да направите е да ги оставите Вашите податоци во формуларот.

Наградната игра трае до 29.04.2022. Извлекувањето на среќниот добитник е на 29.04.2022.