star star star star star

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE PREMIUM BUILDINGS

Илиа

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2020 15% ПОПУСТ ( УПЛАТА 100% ДО 10.04.2020 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2020 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 100% ДО 10.05.2020 )

*Плаќање исклучиво во денари по курс 1 ЕУР = 62 МКД

Полето за е-пошта е празно!

Карактеристики

Прикажи повеќе

Оддалеченост од плажа/ски-центар

ВНЕСИ ПОДАТОЦИ


Полето за е-пошта е празно!


Популарни понуди