star star star star

FLORA RESIDENCE

Боровец

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2020 15% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% ДО 31.10.2020 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2020 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% ДО 30.11.2020 )

6=5 ЗА ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 03.01.2021 ДО 31.03.2021 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2020 )

7=6, 10=8 , 11=9 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2021 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2020 )

*Плаќање исклучиво во денари по курс 1 ЕУР = 62 МКД

Полето за е-пошта е празно!

Карактеристики

  • Бања
  • Паркинг
  • ТВ
Прикажи повеќе

Оддалеченост од плажа/ски-центар

  • 100-500 м
ВНЕСИ ПОДАТОЦИ


Полето за е-пошта е празно!


Популарни понуди