star star star

HOTEL GOGOV

Пехчево

*Плаќање исклучиво во денари по курс 1 ЕУР = 62 МКД

Хотел Гогов e првиот и единствен хотел кој се наоѓа во центарот на градот Пехчево, во Малешевската котлина, во близина на границата со Република Бугарија.

Со расположлива површина од 1.000 метри квадратни, Хотел Гогов располага со капацитети за сместување до 50 гости, во различен тип соби и апартмани.

Покрај вообичаените содржини - ресторан и бар, летна тераса и опремена конференциска сала погодна за семинарски туризам, Хотел Гогов располага и со дополнителни содржини и активности на услуга на гостите.

Во склоп на самиот хотел се и СПА центарот со насекаде ценета и барана финска сауна, традиционалната парна бања, а за што поголемо уживање и препуштање на хедонистичките задоволства, релаксацијата може да продолжи во некоја од салите за масажа или во џакузи.

Додека пак за оние поенергичните гости и љубители на активниот живот, Хотел Гогов располага и со комплетно опремен фитнес центар.

Хотел Гогов за своите гости обезбедува туристички водичи за рекреативните прошетки низ малешевските шуми, или пак за тури до петте водопади на реката Брегалница, многубројните археолошки локалитети, туристичката населба Равна Река и друг тип факултативни и излетнички активности.

УБАВИНИТЕ НА ПЕХЧЕВО НА ВЕЛОСИПЕД

Во Пехчево, во рамките на проектот, „Промовирање интегриран пристап за одржливо управување со карактеристичните природни ресурси во Пехчево“,  се изгради велосипедска патека, долга 10 километри. Таа го поврзува Пехчево со познатите туристички места „Делибови кашчи“ и „Јудови ливади“, онаму каде што расте растението од ендемски вид Drosera Rotundifolia (округолисна муволовка). Патеката е маркирана, по неа се поставени табли, патокази, канти за отпадоци, изготвена е мапа, а за потребите на туристите и посетителите обучени се седум локални водичи кои им помагаат во запознавањето на градот Пехчево и локалитетите лоцирани во негова близина.

Полето за е-пошта е празно!

Карактеристики

  • WiFi
  • Бања
  • Бар
  • Конференциска сала
  • Паркинг
  • Ресторан
  • Сауна
  • СПА
  • ТВ
  • Фитнес
Прикажи повеќе

Оддалеченост од плажа/ски-центар

ВНЕСИ ПОДАТОЦИ


Полето за е-пошта е празно!


Популарни понуди