star star star star

MPM BANSKO SPA & HOLIDAYS

Банско

дневни пoпусти: 7=6, 10=9, 11=10, 14=12 за пристигнувања до 24.12 и од 08.03

20% попуст за резервации до 31.01.2020 за престој во период 18.01 – 12.04 минимум престој 5 ноќи

25% попуст за резервации до 31.01.2020 за престој во период 18.01 – 12.04 минимум престој 6 и повеќе ноќи

Попустот се комбинира со дневните попусти

*Плаќање исклучиво во денари по курс 1 ЕУР = 62 МКД

Полето за е-пошта е празно!

Карактеристики

  • WiFi
  • Базен
  • Бања
  • Паркинг
  • Сауна
Прикажи повеќе
ВНЕСИ ПОДАТОЦИ


Полето за е-пошта е празно!


Популарни понуди