star star star star

PALLINI BEACH HOTEL

Калитеа

*Плаќање исклучиво во денари по курс 1 ЕУР = 62 МКД

Полето за е-пошта е празно!

Карактеристики

  • Клима
  • Радио
  • ТВ
  • Телефон
  • Фрижидер
Прикажи повеќе
ВНЕСИ ПОДАТОЦИ


Полето за е-пошта е празно!


Популарни понуди