Следете нé или притиснете Escape

РИМСКА БАЊА

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Важни информации

*Викенд денови – ноќевање во петок и сабота вечер

*Работни денови – ноќевања од недела до четврток вечер

Цените се дадени во евра, по соба, на ден и вклучуваат:

  • Ноќевање
  • Појадок на база на шведска маса
  • Вечера на база на шведска маса или по однапред утврдено мени, без пијалоци
  • Бесплатно користење на СПА центарот од 09:00 до 20:30 часот со два внатрешни базени со минерална вода, со температура на водата од 310С и 350С, џакузи, сауна, парна бања, турска бања, солена сауна, фитнес центар, зона за релаксирање
  • Бесплатно користење на интернет низ целиот хотел
  • Бесплатен сеф за лаптоп во секоја соба
  • Бесплатно користење на бебешко креветче и столче за бебе (во ресторанот)
  • Бесплатен паркинг со видеонадзор
  • Туристичка такса

 

·        Деца до 12 години сместени на редовно легло, ја плаќаат цената за возрасен

·        Деца до 4 години на дополнително легло се сместуваат бесплатно

·        На деца до 12 години не им се обезбедни бањарки

·        Сместувањето во собите е после 14:00 часот, а напуштањето до 12 часот

·        Рано сместување во собата во согласност со слободните соби: од 08:00 до 14:00 часот – 50% од цената за собата, пред 08:00 часот се плаќа цена за едно ноќевање

·        Доцно ослободување на собата во согласност со слободните соби: од 12:00 до 18:00 часот – 50% од цената за собата, после 18:00 часот се плаќа цена за едно ноќевање

·        Топките, ракети за тенис и машина за тенис – според ценовникот на хотелот

Сместување

15.12.2017 – 01.03.2018

Викенд, HB

Работни денови, HB

Еднокреветна соба

/за 1 лице/

54

48

Еднокреветна соба без балкон

/за 1 лице/

51

46

Двокреветна соба

/за 2 лица/

84

76

Двокреветна соба без балкон

/за 2 лица/

79

71

Студио

/за 2 лица/

90

80

Студио без балкон

/за 2 лица/

85

76

Апартман

/за 2 лица/

98

88

Апартман без балкон

/за 2 лица/

93

83

Апартман Лукс

/2 спални соби за 4 лица/

152

136

Апартман Лукс без балкон

/2 спални соби за 4 лица/

144

130

Дополнително легло, возрасен

30

27

Дополнитлно легло за дете 4-12 во соба, студио и апартман лукс

20

18

Дополнително легло за дете 4-12 во апартман

10

9

 

Римска Бања

Сместување

05.03.2018 – 05.04.2018

Викенд денови, 1 HB

Викенд денови, со попуст HB

Работни денови, HB

Еднокреветна соба

/за 1 лице/

53

43

39

Еднокреветна соба без балкон

/за 1 лице/

50

41

37

Двокреветна соба

/за 2 лица/

84

66

60

Двокреветна соба без балкон

/за 2 лица/

79

61

 

55

Студио

/за 2 лица/

89

71

64

Студио без балкон

/за 2 лица/

84

66

60

Апартман

/за 2 лица/

97

78

70

Апартман без балкон

/за 2 лица/

92

73

66

Апартман Лукс

/2 спални соби за 4 лица/

152

125

112

Апартман Лукс без балкон

/2 спални соби за 4 лица/

143

117

105

Дополнително легло, возрасен

29

23

21

Дополнитлно легло за дете 4-12 во соба, студио и апартман лукс

19

15

13

Дополнително легло за дете 4-12 во апартман

10

7,50

6,50

 

Сместување

09.04.2018 – 30.06.2018

Викенд денови, 1 HB

Викенд денови, со попуст HB

Работни денови, HB

Еднокреветна соба

/за 1 лице/

53

39

33

Еднокреветна соба без балкон

/за 1 лице/

50

36

30

Двокреветна соба

/за 2 лица/

84

61

52

Двокреветна соба без балкон

/за 2 лица/

79

57

48,50

Студио

/за 2 лица/

89

67,50

57,50

Студио без балкон

/за 2 лица/

84

62,50

53

Апартман

/за 2 лица/

97

72,50

61,50

Апартман без балкон

/за 2 лица/

92

72,50

57,50

Апартман Лукс

/2 спални соби за 4 лица/

152

114,50

97,50

Апартман Лукс без балкон

/2 спални соби за 4 лица/

143,50

107,50

91,50

Дополнително легло, возрасен

29

21

18

Дополнително легло за дете 4-12 во соба, студио и апартман лукс

19

14

12

Дополнително легло за дете 4-12 во апартман

10

7,50

6,50

 

Сместување

01.07.2018 – 02.09.2018

Викенд денови, 1 HB

Викенд денови, со попуст HB

Работни денови, HB

Еднокреветна соба

/за 1 лице/

53

43

39

Еднокреветна соба без балкон

/за 1 лице/

50

41

37

Двокреветна соба

/за 2 лица/

84

66

60

Двокреветна соба без балкон

/за 2 лица/

79

61

55

Студио

/за 2 лица/

89

71

64

Студио без балкон

/за 2 лица/

84

66

60

Апартман

/за 2 лица/

97

77

70

Апартман без балкон

/за 2 лица/

92

73

66

Апартман Лукс

/2 спални соби за 4 лица/

151

125

112

Апартман Лукс без балкон

/2 спални соби за 4 лица/

143

116

105

Дополнително легло, возрасен

29

23

21

Дополнително легло за дете 4-12 во соба, студио и апартман лукс

19

15

13

Дополнително легло за дете 4-12 во апартман

10

7,50

6,50

*Работни денови – ноќевања од недела до четврток.

*Викенд денови – ноќевања во петок и сабота, како и за официјалните празници

*Цените со попуст за време на викенд деновите се валидни за минимум 2 ноќевања

* Дополнителното легло е кревет на развлекување или фотеља

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе