Следете нé или притиснете Escape

APART HOTEL ELEGANT LUX - ELEGANT SPA - Хотел

3

Попусти

Попуст за рана резервација за пристигнувања по 20.12:

-       15% за резервации направени до 31.10

-       10 % за резервации направени до 30.11

Дневни попусти:

-       12=10; 7=6 за пристигнувања до 19.12 и после 08.01

Попустите се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Elegant Lux

Хотел на одлична локација, кој располага со конференциска сала, бизнис центар, остава за ски опрема, ресторани, фитнес центар, масажи, базен, парна бања, салон за убавина, соба за игри за деца

Локација: 300м од гондолата, 600м од центарот на Банско

Опис на собите: кујнско катче, дневна соба со трпезарија, сат ТВ, телефон, интернет, бања

http://www.elegantbansko.com/en/the-hotel/

 

Elegant Spa

Хотелот располага со прекрасен спа центар, базен, парна бања, фитнес сала, инфрацрвена сауна, масажи, салон за убавина, конференциска сала, бизнис центар, остава за ски опрема, ресторан

Локација: 300м од ски лифтот, 600м од центарот на Банско

Опис на собите: кујнско катче, дневна соба со трпезарија, сат ТВ, телефон, интернет, бања

http://www.elegantbansko.com/en/all-amenity-list/elegant-spa/

APART HOTEL ELEGANT LUX 3*

01.11-19.12

20.12-27.12

28.12-02.01

03.01-07.01; 18.01-04.03

08.01-17.01; 05.03-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

STUDIO STANDART / HB

 1Возрасен+1 дете

45

70

133

82

62

 1Возрасен+2 деца

60

93

165

105

79

 2 Возрасни

50

78

148

91

68

 2 Возрасни+1 дете

65

100

180

114

86

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

52

78

149

92

72

 1Возрасен+2 деца

67

101

181

115

89

 1Возрасен+3 деца

82

124

213

138

106

 2 Возрасни

58

87

165

103

80

 2 Возрасни+1 дете

73

109

197

125

97

 2 Возрасни+2 деца

88

132

229

148

114

ONE BEDROOM APARTMENT  LARGE / HB

 1Возрасен+1 дете

78

114

205

137

106

 1Возрасен+2 деца

78

114

205

137

106

 1Возрасен+3 деца

92

137

237

160

123

 2 Возрасни

78

114

205

137

106

 2 Возрасни+1 дете

78

114

205

137

106

 2 Возрасни+2 деца

92

137

237

160

123

 3 Возрасни

78

114

205

137

106

 3 Возрасни+1 дете

92

137

237

160

123

FAMILY APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

95

137

251

160

129

 1Возрасен+2 деца

95

137

251

160

129

 1Возрасен+3 деца

95

137

251

160

129

 2 Возрасни

95

137

251

160

129

 2 Возрасни+1 дете

95

137

251

160

129

 2 Возрасни+2 деца

95

137

251

160

129

 3 Возрасни

95

137

251

160

129

 3 Возрасни+1 дете

95

137

251

160

129

 4 Возрасни

95

137

251

160

129

TWO BEDROOMS APARTMENT 4+2 PAX / HB

 1Возрасен+1 дете

100

155

285

182

140

 1Возрасен+2 деца

100

155

285

182

140

 1Возрасен+3 деца

100

155

285

182

140

 1Возрасен+4 деца

115

178

317

205

157

 1Возрасен+5 деца

130

201

349

228

174

 2 Возрасни

100

155

285

182

140

 2 Возрасни+1 дете

100

155

285

182

140

 2 Возрасни+2 деца

100

155

285

182

140

 2 Возрасни+3 деца

115

178

317

205

157

 2 Возрасни+4 деца

130

201

349

228

174

 3 Возрасни

100

155

285

182

140

 3 Возрасни+1 дете

100

155

285

182

140

 3 Возрасни+2 деца

115

178

317

205

157

 3 Возрасни+3 деца

130

201

349

228

174

 4 Возрасни

100

155

285

182

140

 4 Возрасни+1 дете

115

178

317

205

157

 4 Возрасни+2 деца

130

201

349

228

174

TWO BEDROOMS APARTMENT 5+1 PAX / HB

 1Возрасен+1 дете

120

182

331

217

165

 1Возрасен+2 деца

120

182

331

217

165

 1Возрасен+3 деца

120

182

331

217

165

 1Возрасен+4 деца

120

182

331

217

165

 1Возрасен+5 деца

135

205

363

239

182

 2 Возрасни

120

182

331

217

165

 2 Возрасни+1 дете

120

182

331

217

165

 2 Возрасни+2 деца

120

182

331

217

165

 2 Возрасни+3 деца

120

182

331

217

165

 2 Возрасни+4 деца

135

205

363

239

182

 3 Возрасни

120

182

331

217

165

 3 Возрасни+1 дете

120

182

331

217

165

 3 Возрасни+2 деца

120

182

331

217

165

 3 Возрасни+3 деца

135

205

363

239

182

 4 Возрасни

120

182

331

217

165

 4 Возрасни+1 дете

120

182

331

217

165

 4 Возрасни+2 деца

135

205

363

239

182

 5 Возрасни

120

182

331

217

165

 5 Возрасни+1 дете

135

205

363

239

182

TWO BEDROOMS APARTMENT 6 PAX / HB

 1Возрасен+1 дете

139

205

365

239

185

 1Возрасен+2 деца

139

205

365

239

185

 1Возрасен+3 деца

139

205

365

239

185

 1Возрасен+4 деца

139

205

365

239

185

 1Возрасен+5 деца

139

205

365

239

185

 2 Возрасни

139

205

365

239

185

 2 Возрасни+1 дете

139

205

365

239

185

 2 Возрасни+2 деца

139

205

365

239

185

 2 Возрасни+3 деца

139

205

365

239

185

 2 Возрасни+4 деца

139

205

365

239

185

 3 Возрасни

139

205

365

239

185

 3 Возрасни+1 дете

139

205

365

239

185

 3 Возрасни+2 деца

139

205

365

239

185

 3 Возрасни+3 деца

139

205

365

239

185

 4 Возрасни

139

205

365

239

185

 4 Возрасни+1 дете

139

205

365

239

185

 4 Возрасни+2 деца

139

205

365

239

185

 5 Возрасни

139

205

365

239

185

 5 Возрасни+1 дете

139

205

365

239

185

 6 Возрасни

139

205

365

239

185

 

APART HOTEL ELEGANT SPA 3*

01.11-19.12

20.12-27.12

28.12-02.01

03.01-07.01; 18.01-04.03

08.01-17.01; 05.03-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STUDIO STANDART / BB

 1Возрасен+1 дете

29

57

113

68

46

 1Возрасен+2 деца

38

75

136

85

58

 2 Возрасни

32

64

125

75

51

 2 Возрасни+1 дете

41

81

148

92

63

ONE BEDROOM APARTMENT 2+2 PAX/ BB

 1Возрасен+1 дете

36

64

123

78

56

 1Возрасен+2 деца

45

81

146

95

68

 1Возрасен+3 деца

54

98

169

112

79

 2 Возрасни

40

71

137

87

63

 2 Возрасни+1 дете

49

88

160

104

74

 2 Возрасни+2 деца

58

105

182

121

86

ONE BEDROOM APARTMENT LARGE / BB

 1Возрасен+1 дете

51

86

182

112

81

 1Возрасен+2 деца

51

86

182

112

81

 1Возрасен+3 деца

60

103

205

129

92

 2 Возрасни

51

86

182

112

81

 2 Возрасни+1 дете

51

86

182

112

81

 2 Возрасни+2 деца

60

103

205

129

92

 3 Возрасни

51

86

182

112

81

 3 Возрасни+1 дете

60

103

205

129

92

FAMILY APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

60

109

228

128

96

 1Возрасен+2 деца

60

109

228

128

96

 1Возрасен+3 деца

60

109

228

128

96

 2 Возрасни

60

109

228

128

96

 2 Возрасни+1 дете

60

109

228

128

96

 2 Возрасни+2 деца

60

109

228

128

96

 3 Возрасни

60

109

228

128

96

 3 Возрасни+1 дете

60

109

228

128

96

 4 Возрасни

60

109

228

128

96

TWO BEDROOMS APARTMENT 4+2 PAX / BB

 1Возрасен+1 дете

66

123

251

148

105

 1Возрасен+2 деца

66

123

251

148

105

 1Возрасен+3 деца

66

123

251

148

105

 1Возрасен+4 деца

75

140

274

165

116

 1Возрасен+5 деца

84

157

296

182

128

 2 Возрасни

66

123

251

148

105

 2 Возрасни+1 дете

66

123

251

148

105

 2 Возрасни+2 деца

66

123

251

148

105

 2 Возрасни+3 деца

75

140

274

165

116

 2 Возрасни+4 деца

84

157

296

182

128

 3 Возрасни

66

123

251

148

105

 3 Возрасни+1 дете

66

123

251

148

105

 3 Возрасни+2 деца

75

140

274

165

116

 3 Возрасни+3 деца

84

157

296

182

128

 4 Возрасни

66

123

251

148

105

 4 Возрасни+1 дете

75

140

274

165

116

 4 Возрасни+2 деца

84

157

296

182

128

TWO BEDROOMS APARTMENT 5+1 PAX / BB

 1Возрасен+1 дете

78

143

291

171

123

 1Возрасен+2 деца

78

143

291

171

123

 1Возрасен+3 деца

78

143

291

171

123

 1Возрасен+4 деца

78

143

291

171

123

 1Возрасен+5 деца

87

160

314

188

135

 2 Возрасни

78

143

291

171

123

 2 Возрасни+1 дете

78

143

291

171

123

 2 Возрасни+2 деца

78

143

291

171

123

 2 Возрасни+3 деца

78

143

291

171

123

 2 Возрасни+4 деца

87

160

314

188

135

 3 Возрасни

78

143

291

171

123

 3 Возрасни+1 дете

78

143

291

171

123

 3 Возрасни+2 деца

78

143

291

171

123

 3 Возрасни+3 деца

87

160

314

188

135

 4 Возрасни

78

143

291

171

123

 4 Возрасни+1 дете

78

143

291

171

123

 4 Возрасни+2 деца

87

160

314

188

135

 5 Возрасни

78

143

291

171

123

 5 Возрасни+1 дете

87

160

314

188

135

TWO BEDROOMS APARTMENT 6 PAX / BB

 1Возрасен+1 дете

89

160

331

194

132

 1Возрасен+2 деца

89

160

331

194

132

 1Возрасен+3 деца

89

160

331

194

132

 1Возрасен+4 деца

89

160

331

194

132

 1Возрасен+5 деца

89

160

331

194

132

 2 Возрасни

89

160

331

194

132

 2 Возрасни+1 дете

89

160

331

194

132

 2 Возрасни+2 деца

89

160

331

194

132

 2 Возрасни+3 деца

89

160

331

194

132

 2 Возрасни+4 деца

89

160

331

194

132

 3 Возрасни

89

160

331

194

132

 3 Возрасни+1 дете

89

160

331

194

132

 3 Возрасни+2 деца

89

160

331

194

132

 3 Возрасни+3 деца

89

160

331

194

132

 4 Возрасни

89

160

331

194

132

 4 Возрасни+1 дете

89

160

331

194

132

 4 Возрасни+2 деца

89

160

331

194

132

 5 Возрасни

89

160

331

194

132

 5 Возрасни+1 дете

89

160

331

194

132

 6 Возрасни

89

160

331

194

132

Периоди за откажување:

1 ден

7 дена

21 дена

7 дена

5 дена

Пенали за откажување:

3 ноќи

3 ноќи

100 %

3 ноќи

3 ноќи

Пенали за непојавување:

3 ноќи

3 ноќи

100 %

3 ноќи

3 ноќи

Минимум престој:

-

3 ноќи

5 ноќи

4 ноќи

3 ноќи

Доплати:

Возрасен

дете 6-12

     

Доплата за ручек

7,00 €

5,00

     

Доплата за вечера

8,00 €

5,00

     

 Божиќна вечера / 25.12

30,00 €

20,00

     

Новогодишна вечера

70,00 €

35,00

     

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

 деца 2-12 /

деца 2-6 бесплатно на помошно легло

         

* ELEGANT LUX цената вклучува користење на базен, џакузи, парна и турска бања, фитнес, паркинг, интернет и трансфер до ски станицата

         

* ELEGANT SPA цената вклучува користење на базен, џакузи, парна и турска бања, фитнес, паркинг, интернет и трансфер до ски станицата

         

Попуст за рана резервација for за пристигнувања по 20.12:

15 % до 31.10

       
 

10 % до 30.11

       

Дневни попусти:

12=10; 7=6 за пристигнувања до 19.12 и после 08.01

 

Попустите се комбинираат

         

http://www.elegantbansko.com/en/the-hotel/

         

http://www.elegantbansko.com/en/all-amenity-list/elegant-spa/

       

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе