Следете нé или притиснете Escape

APART HOTEL WINSLOW ELEGANCE - Хотел

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

APART HOTEL WINSLOW ELEGANCE

16.12-27.12; 15.01-26.01; 04.03-12.04

04.01-14.01; 27.01-03.03

28.12-03.01

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА САМО НАЕМ ИЛИ НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STUDIO / RO

STD 1Возрасен+1 дете

46

55

103

STD 2 Возрасни

46

55

103

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

APP 1Возрасен+1 дете

48

59

119

APP 1Возрасен+2 деца

48

59

119

APP 2 Возрасни

48

59

119

APP 2 Возрасни+1 дете 

48

59

119

APP 3 Возрасни

48

59

119

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

APP 1Возрасен+1 дете

71

87

137

APP 1Возрасен+2 деца

71

87

137

APP 1Возрасен+3 деца

71

87

137

APP 1Возрасен+4 деца

71

87

137

APP 2 Возрасни

71

87

137

APP 2 Возрасни+1 дете 

71

87

137

APP 2 Возрасни+2 деца

71

87

137

APP 2 Возрасни+3 деца

71

87

137

APP 3 Возрасни

71

87

137

APP 3 Возрасни+1 дете

71

87

137

APP 3 Возрасни+2 деца

71

87

137

APP 4 Возрасни

71

87

137

APP 4 Возрасни+1 дете

71

87

137

APP 5 Возрасни

71

87

137

APART HOTEL WINSLOW HIGHLAND

16.12-27.12; 15.01-26.01; 04.03-12.04

04.01-14.01; 27.01-03.03

28.12-03.01

STUDIO / RO

STD 1Возрасен+1 дете

54

66

114

STD 2 Возрасни

54

66

114

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

APP 1Возрасен+1 дете

62

78

131

APP 1Возрасен+2 деца

62

78

131

APP 2 Возрасни

62

78

131

APP 2 Возрасни+1 дете 

62

78

131

APP 3 Возрасни

62

78

131

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

APP 1Возрасен+1 дете

84

107

155

APP 1Возрасен+2 деца

84

107

155

APP 1Возрасен+3 деца

84

107

155

APP 1Возрасен+4 деца

84

107

155

APP 2 Возрасни

84

107

155

APP 2 Возрасни+1 дете 

84

107

155

APP 2 Возрасни+2 деца

84

107

155

APP 2 Возрасни+3 деца

84

107

155

APP 3 Возрасни

84

107

155

APP 3 Возрасни+1 дете

84

107

155

APP 3 Возрасни+2 деца

84

107

155

APP 4 Возрасни

84

107

155

APP 4 Возрасни+1 дете

84

107

155

APP 5 Возрасни

84

107

155

APART HOTEL WINSLOW INFINITY & SPA

16.12-27.12; 15.01-26.01; 04.03-12.04

04.01-14.01; 27.01-03.03

28.12-03.01

STUDIO / BB

STD 1Возрасен+1 дете

66

75

119

STD 2 Возрасни

66

75

119

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

APP 1Возрасен+1 дете

80

99

156

APP 1Возрасен+2 деца

80

99

156

APP 2 Возрасни

80

99

156

APP 2 Возрасни+1 дете 

80

99

156

APP 3 Возрасни

80

99

156

TWO BEDROOMS APARTMENT / BB

APP 1Возрасен+1 дете

104

131

194

APP 1Возрасен+2 деца

104

131

194

APP 1Возрасен+3 деца

104

131

194

APP 1Возрасен+4 деца

104

131

194

APP 2 Возрасни

104

131

194

APP 2 Возрасни+1 дете 

104

131

194

APP 2 Возрасни+2 деца

104

131

194

APP 2 Возрасни+3 деца

104

131

194

APP 3 Возрасни

104

131

194

APP 3 Возрасни+1 дете

104

131

194

APP 3 Возрасни+2 деца

104

131

194

APP 4 Возрасни

104

131

194

APP 4 Возрасни+1 дете

104

131

194

APP 5 Возрасни

104

131

194

THREE BEDROOMS APARTMENT / BB

APP 1Возрасен+1 дете

125

155

235

APP 1Возрасен+2 деца

125

155

235

APP 1Возрасен+3 деца

125

155

235

APP 1Возрасен+4 деца

125

155

235

APP 1Возрасен+5 деца

125

155

235

APP 2 Возрасни

125

155

235

APP 2 Возрасни+1 дете 

125

155

235

APP 2 Возрасни+2 деца

125

155

235

APP 2 Возрасни+3 деца

125

155

235

APP 2 Возрасни+4 деца

125

155

235

APP 3 Возрасни

125

155

235

APP 3 Возрасни+1 дете

125

155

235

APP 3 Возрасни+2 деца

125

155

235

APP 3 Возрасни+3 деца

125

155

235

APP 4 Возрасни

125

155

235

APP 4 Возрасни+1 дете

125

155

235

APP 4 Возрасни+2 деца

125

155

235

APP 5 Возрасни

125

155

235

APP 5 Возрасни+1 дете

125

155

235

APP 6 Возрасни

125

155

235

Периоди за откажување:

10 дена

10 дена

28 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

Прва ноќ

100 %

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100 %

Минимум престој:

-

2 ноќи

3 ноќи

Доплати:

Возрасен

дете 6-12

 

Новогодишна вечера само за во WINSLOW INFINITY & SPA

60,00 €

40,00

 

Доплата за ручек или вечера само за WINSLOW INFINITY & SPA only

8,00 €

4,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

 деца 6-12

     

WINSLOW ELEGANCE цената вклучува интернет на јавните површини

   

WINSLOW HIGHLAND цената вклучува користење на внатрешен базен, сауна, парна бања и интернет на јавните површини  

WINSLOW INFINITY & SPA цената вклучува користење на внатрешен базен, сауна, парна бања, џакузи, интернет на јавните површини  и трансфер до првата станица

Попуст за рана резервација (не важи за период 23.12-03.01)

15 % до 15.09

   
 

10 % до 30.11

   

Дневни попусти:

7=6, 14=11 за престој до 27.12 и пристигнувања по 04.01

http://www.winslow-hotels.com/en/hotel-winslow-elegance.htm

   

http://www.winslow-hotels.com/en/hotel-winslow-highland.htm

   

http://www.winslow-hotels.com/en/hotel-winslow-infinity.htm

   

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе