Следете нé или притиснете Escape

ASPEN RESORT GOLF SKI & SPA - Хотел

4

Попусти

Попуст за рана резервација (не важи за период 28.12-03.01): 

15 % до 31.10

10 % до 30.11

Попуст за рана резервација во период 28.12-03.01:

10 % до 14.11 

Дневни попусти:

14=12; 7=6 за престој во период 01.12-20.12 и пристигнувања по 08.01

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

ASPEN RESORT GOLF SKI & SPA 4*

01.12-20.12; 11.02-31.03

21.12-27.12; 04.01-10.02

28.12-03.01

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STUDIO STANDART / BB

 1Возрасен+1 дете

30

36

57

 1Возрасен+2 деца

47

57

88

 2 Возрасни

38

46

71

 2 Возрасни+1 дете

47

57

88

 3 Возрасни

51

62

95

STUDIO DELUXE / BB

 1Возрасен+1 дете

33

39

59

 1Возрасен+2 деца

51

61

93

 2 Возрасни

41

49

74

 2 Возрасни+1 дете

51

61

93

 3 Возрасни

55

66

100

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

46

52

79

 1Возрасен+2 деца

57

66

98

 1Возрасен+3 деца

68

79

118

 2 Возрасни

46

52

79

 2 Возрасни+1 дете

57

66

98

 2 Возрасни+2 деца

68

79

118

 3 Возрасни

62

71

106

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE / BB

 1Возрасен+1 дете

48

56

82

 1Возрасен+2 деца

60

70

103

 1Возрасен+3 деца

72

84

123

 2 Возрасни

48

56

82

 2 Возрасни+1 дете

60

70

103

 2 Возрасни+2 деца

72

84

123

 3 Возрасни

65

75

111

TWO BEDROOMS APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

80

92

131

 1Возрасен+2 деца

80

92

131

 1Возрасен+3 деца

80

92

131

 1Возрасен+4 деца

90

104

147

 1Возрасен+5 деца

100

115

164

 2 Возрасни

80

92

131

 2 Возрасни+1 дете

80

92

131

 2 Возрасни+2 деца

80

92

131

 2 Возрасни+3 деца

90

104

147

 2 Возрасни+4 деца

100

115

164

 3 Возрасни

80

92

131

 3 Возрасни+1 дете

80

92

131

 3 Возрасни+2 деца

90

104

147

 3 Возрасни+3 деца

100

115

164

 4 Возрасни

80

92

131

 4 Возрасни+1 дете

90

104

147

 4 Возрасни+2 деца

100

115

164

 5 Возрасни

94

108

154

TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE / BB

 1Возрасен+1 дете

84

97

136

 1Возрасен+2 деца

84

97

136

 1Возрасен+3 деца

84

97

136

 1Возрасен+4 деца

95

109

153

 1Возрасен+5 деца

105

121

170

 2 Возрасни

84

97

136

 2 Возрасни+1 дете

84

97

136

 2 Возрасни+2 деца

84

97

136

 2 Возрасни+3 деца

95

109

153

 2 Возрасни+4 деца

105

121

170

 3 Возрасни

84

97

136

 3 Возрасни+1 дете

84

97

136

 3 Возрасни+2 деца

95

109

153

 3 Возрасни+3 деца

105

121

170

 4 Возрасни

84

97

136

 4 Возрасни+1 дете

95

109

153

 4 Возрасни+2 деца

105

121

170

 5 Возрасни

99

114

159

Периоди за откажување

5 дена

7 дена

14 дена

Пенали за откажување

Прва ноќ

Прва ноќ

100%

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

100%

Минимум престој

-

-

3 ноќи

Доплати

Возрасен

дете 6-12

 

Доплата за вечера

8,00 €

4,00

 

Доплата за ручек

7,00 €

3,50

 

 Божиќна вечера / 25.12

23,00 €

12,00

 

Новогодишна вечера

65,00 €

32,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

 деца 6-12

     

Цената вклучува користење на фитнес, сауна, базен и трансфер до лифт станицата во Банско

* официјалната категорија на хотелот е 3*

     

Попуст за рана резервација (не важи за период 28.12-03.01):

15 % до 31.10

   
 

10 % до 30.11

   

Попуст за рана резервација во период 28.12-03.01:

10 % до 14.11

   

Дневни попусти:

14=12; 7=6 за престој во период 01.12-20.12 и пристигнувања по 08.01

http://www.aspenresort.bg/en/

     

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе