Следете нé или притиснете Escape

BALKAN JEWEL - Хотел

4

Попусти

Попуст за рана резервација (не е валиден за период 29.12-02.01):

-            15 % за резервација направена до 31.10

-            10 % за резервација направена до 30.11

-              5% за резервација направена до 31.01за престој од 15.01 - 31.03.2019

Дневни попусти:

-          14=11; 7=6; 10=8 за пристигнувања по 07.01

Дневни попусти за Македонски пазар:

-          6=5 за пристигнувања по 07.01

Попустите се комбинираат за пристигнувања по 01.03

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Хотелски комплекс во традиционален стил. Располага со удобни соби, ресторан, бар, интернет, детски клуб, спа центар.

Локација: 7км од ски центарот Банско, 1км од Разлог

Опис на собите: вкупно 160 соби, опремени со кујна, греење, ТВ, мини фрижидер, телефон, сеф,фен, бања

http://www.balkanjewel.com/

Geolocation

BALKAN JEWEL 4*

29.12-02.01

23.12-28.12; 03.01-06.01

07.01-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА САМО НАЕМ, НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК и ПОЛУПАНСИОН

STUDIO / RO

 1Возрасен +1Дете

50

41

35

 2Возрасни

50

41

35

STUDIO / BB

 1Возрасен +1Дете

58

48

42

 2Возрасни

58

48

42

STUDIO / HB

 1Возрасен +1Дете

80

67

63

 2Возрасни

80

67

63

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

 1Возрасен +1Дете

66

47

41

 1Возрасен +2Деца

66

47

41

 1Возрасен +3Деца

66

47

41

 2Возрасни

66

47

41

 2Возрасни+1Дете

66

47

41

 2Возрасни+2Деца

66

47

41

 3Возрасни

66

47

41

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

 1Возрасен +1Дете

72

52

47

 1Возрасен +2Деца

78

56

50

 1Возрасен +3Деца

83

59

54

 2Возрасни

72

52

47

 2Возрасни+1Дете

78

56

50

 2Возрасни+2Деца

83

59

54

 3Возрасни

84

59

54

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

 1Возрасен +1Дете

98

74

68

 1Возрасен +2Деца

108

82

76

 1Возрасен +3Деца

119

90

84

 2Возрасни

98

74

68

 2Возрасни+1Дете

108

82

76

 2Возрасни+2Деца

119

90

84

 3Возрасни

120

91

86

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

 1Возрасен +1Дете

89

74

67

 1Возрасен +2Деца

89

74

67

 1Возрасен +3Деца

89

74

67

 1Возрасен +4Деца

89

74

67

 1Возрасен +5Деца

89

74

67

 2Возрасни

89

74

67

 2Возрасни+1Дете

89

74

67

 2Возрасни+2Деца

89

74

67

 2Возрасни+3Деца

89

74

67

 2Возрасни+4Деца

89

74

67

 3Возрасни

89

74

67

 3Возрасни+1Дете

89

74

67

 3Возрасни+2Деца

89

74

67

 3Возрасни+3Деца

89

74

67

 4Возрасни

89

74

67

 4Возрасни+1Дете

89

74

67

 4Возрасни+2Деца

89

74

67

 5Возрасни

89

74

67

TWO BEDROOMS APARTMENT / BB

 1Возрасен +1Дете

103

87

79

 1Возрасен +2Деца

103

87

79

 1Возрасен +3Деца

103

87

79

 1Возрасен +4Деца

108

90

82

 1Возрасен +5Деца

114

93

86

 2Возрасни

103

87

79

 2Возрасни+1Дете

103

87

79

 2Возрасни+2Деца

103

87

79

 2Возрасни+3Деца

108

90

82

 2Возрасни+4Деца

114

93

86

 3Возрасни

103

87

79

 3Возрасни+1Дете

103

87

79

 3Возрасни+2Деца

108

90

82

 3Возрасни+3Деца

114

93

86

 4Возрасни

103

87

79

 4Возрасни+1Дете

108

90

82

 4Возрасни+2Деца

114

93

86

 5Возрасни

115

93

86

TWO BEDROOMS APARTMENT / HB

 1Возрасен +1Дете

170

135

127

 1Возрасен +2Деца

170

135

127

 1Возрасен +3Деца

170

135

127

 1Возрасен +4Деца

180

143

135

 1Возрасен +5Деца

190

150

143

 2Возрасни

170

135

127

 2Возрасни+1Дете

170

135

127

 2Возрасни+2Деца

170

135

127

 2Возрасни+3Деца

180

143

135

 2Возрасни+4Деца

190

150

143

 3Возрасни

170

135

127

 3Возрасни+1Дете

170

135

127

 3Возрасни+2Деца

180

143

135

 3Возрасни+3Деца

190

150

143

 4Возрасни

170

135

127

 4Возрасни+1Дете

180

143

135

 4Возрасни+2Деца

190

150

143

 5Возрасни

192

152

144

Период за откажување:

10 дена

7 дена

3 дена

Пенали за откажување:

100%

Прва ноќ

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

100%

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

3 nights

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасни

Деца 3-12

 

Baby cot дневно

2,50 €

-

 

Божиќна вечера / 25.12

24,00 €

11,50

 

Ноивогодишна вечера

63,00 €

31,50

 

Туристичка такса

1,00 €

1,00

 

Деца 3-12

     

*сауна, парна бања, детско катче, паркинг и трансфер до ски лифтот.  

Попуст за рана резервација (не важи во период 29.12-02.01)

15 % до 31.10

   
 

10 % до 30.11

   

Дневни попусти:

14=11; 7=6; 10=8 за пристигнувања по 07.01

Попусти за Македонски пазар:

6=5 за пристигнувања по 07.01

Попустите се комбинираат за пристигнувања по 01.03

     

http://www.balkanjewel.com/

     

Допката за бaby cot

2,50 €

-

 

 Божиќна вечера / 25.12

24,00 €

11,50

 

Новогодишна вечера

63,00 €

31,50

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

 деца 3-12

     

* ценатаа вклучува користење на фитнес, сауна, парна бања, детско катче, паркинг и трансфер до ски лифтот

Попуст за рана резервација (не е валиден за период 29.12-02.01)

15 % до 31.10

   
 

10 % до 30.11

   

Дневни попусти:

14=11; 7=6; 10=8 за пристигнувања по 07.01

Дневни попусти за Македонски пазар:

6=5 за пристигнувања по 07.01

Попустите се комбинираат за пристигнувања по 01.03

     

http://www.balkanjewel.com/

     

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе