Следете нé или притиснете Escape

CAMPANELLA - Хотел

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

-      15% за резервации направени до 30.09

-      10% за резервации направени до 31.10

Дневни попусти:

-     7=6; 14=12; 21=18 за престој до 20.12 и пристигнување по 21.01

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

CAMPANELLA 3*

01.03-30.04; 01.09-30.11

01.12-20.12; 21.01-28.02

21.12-28.12; 04.01-20.01

28.12-03.01

DBL STANDART / BB

 1Возрасен+1 дете

31

37

42

50

 2 Возрасни

41

49

56

67

DBL LUX / BB

 1Возрасен+1 дете

41

49

56

67

 1Возрасен+2 деца

41

49

56

67

 1Возрасен+3 деца

51

61

70

84

 2 Возрасни

41

49

56

67

 2 Возрасни+1 дете

41

49

56

67

 2 Возрасни+2 деца

51

61

70

84

 3 Возрасни

55

66

75

91

FAMILY ROOM / BB

 1Возрасен+1 дете

68

79

101

113

 1Возрасен+2 деца

68

79

101

113

 1Возрасен+3 деца

68

79

101

113

 2 Возрасни

68

79

101

113

 2 Возрасни+1 дете

68

79

101

113

 2 Возрасни+2 деца

68

79

101

113

 3 Возрасни

68

79

101

113

 3 Возрасни+1 дете

68

79

101

113

 4 Возрасни

68

79

101

113

Периоди за откажување:

7 дена

7 дена

7 дена

14 дена

Пенали за откажување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

100 %

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

100 %

Минимум престој:

-

-

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 4-12

   

 Божиќна вечера / 25.12

33,00 €

16,50

   

Новогодишна вечера

77,00 €

38,50

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

 деца 4-12

       

Family room се состои од две двокреветни DBL соби со едно купатило

Цената вклучува користење на СПА, сеф и  WiFi

Попуст за рана резервација:

15 % до 30.09

     
 

10 % до 31.10

     

Дневни попусти:

7=6; 14=12; 21=18 за престој до 20.12 и пристигнување по 21.01

http://www.campanellahotel.com/en

       

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе