Следете нé или притиснете Escape

KEMPINSKI HOTEL GRAND ARENA - Хотел

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

KEMPINSKI HOTEL GRAND ARENA 5*

01.12-20.12

21.12-26.12

27.12-01.01

02.01-09.03

10.03-07.04

Пет-Саб мин 3 ноќи

Нед-Чет

Мин престој 3 ноќи

Мин престој 5 ноќи

Нед-Чет

Пет-Саб мин 3 ноќи

Мин престој 7 ноќи

Мин престој 3 ноќи

DBL DELUXE CITY VIEW / HB

 1 Возрасен+1 дете

203

147

288

432

250

293

243

259

 1 Возрасен+2  Деца

238

182

340

518

285

328

278

294

 2  Возрасни

203

147

288

432

250

293

243

259

 2  Возрасни+1 дете

238

182

340

518

285

328

278

294

 3  Возрасни

274

218

385

586

320

364

314

329

DBL DELUXE MOUNTAIN VIEW / HB

 1 Возрасен+1 дете

219

160

308

442

267

312

262

278

 1 Возрасен+2  Деца

254

195

359

528

302

348

298

314

 2  Возрасни

219

160

308

442

267

312

262

278

 2  Возрасни+1 дете

254

195

359

528

302

348

298

314

 3  Возрасни

290

230

405

596

337

383

333

349

DBL EXECUTIVE / HB

 1 Возрасен+1 дете

243

180

336

499

290

341

280

307

 1 Возрасен+2  Деца

278

215

388

585

325

376

316

342

 2  Возрасни

243

180

336

499

290

341

280

307

 2  Возрасни+1 дете

278

215

388

585

325

376

316

342

 3  Возрасни

314

251

433

653

360

412

351

377

JUNIOR SUITE CITY VIEW / HB

 1 Возрасен+1 дете

268

193

365

565

316

373

306

335

 1 Возрасен+2  Деца

303

228

416

651

351

408

341

371

 2  Возрасни

268

193

365

565

316

373

306

335

 2  Возрасни+1 дете

303

228

416

651

351

408

341

371

 3  Возрасни

339

263

462

719

386

443

376

406

JUNIOR SUITE MOUNTINE VIEW / HB

 1 Возрасен+1 дете

284

206

383

585

329

390

325

355

 1 Возрасен+2  Деца

319

242

434

670

365

425

360

390

 2  Возрасни

284

206

383

585

329

390

325

355

 2  Возрасни+1 дете

319

242

434

670

365

425

360

390

 3  Возрасни

355

277

480

739

400

461

396

425

DELUXE SUITE / HB

 1 Возрасен+1 дете

340

239

440

618

376

446

366

421

 1 Возрасен+2  Деца

375

275

491

703

412

481

401

456

 1 Возрасен+3  Деца

410

310

543

789

447

516

437

491

 2  Возрасни

340

239

440

618

376

446

366

421

 2  Возрасни+1 дете

375

275

491

703

412

481

401

456

 2  Возрасни+2  Деца

410

310

543

789

447

516

437

491

 3  Возрасни

410

310

537

772

447

516

437

491

ALPINE SUITE / HB

 1 Возрасен+1 дете

389

272

497

665

416

495

414

487

 1 Возрасен+2  Деца

424

308

548

750

451

530

449

522

 1 Возрасен+3  Деца

459

343

600

836

487

565

485

557

 2  Возрасни

389

272

497

665

416

495

414

487

 2  Возрасни+1 дете

424

308

548

750

451

530

449

522

 2  Возрасни+2  Деца

459

343

600

836

487

565

485

557

 3  Возрасни

459

343

594

819

487

565

485

557

Периоди за откажување

30 дена

30 дена

60 дена

60 дена

30 дена

30 дена

30 дена

30 дена

Пенали за откажување

100%

100%

50%

50%

100%

100%

100%

100%

Периоди за откажување

-

-

45 дена

45 дена

-

-

-

-

Пенали за откажување

-

-

100%

100%

-

-

-

-

Пенали за непојавување

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Доплати

Возрасен

дете 6-12

           

 Божиќна вечера / 24.12 or 25.12

65,00 €

32,50

           

Новогодишна вечера

125,00 €

62,50

           

Туристичка такса, по лице, на ден

1,67 €

1,67

           

  Деца 6-12

               

* цените вклучуваат користење на Wi-Fi, детски клуб, ски остава, Финска сауна, Био сауна

   

Парна бања, базени, фитнес и снежна соба.

       

* Минимум 3 ноќевања за сите резервации кои имаат ноќевање во Петок и Сабота во периодот: од 01.12.2018 до 0704.2019.

   

* Минимум престој: 5 последователни ноќевања за сите пристигнувања, престој во период 27.12.2017 – 01.01.2019.

     

ПЕНАЛИТЕ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ / НЕПОЈАВУВАЊЕ ВАЖАТ И ЗА СИТЕ ДОПЛАТИ.

Дневни попусти:

Валидно за пристигнување во период од 10.03.2019 до 07.04.2019 inclusive

       
 
  1. за мин 2 ноќи преку неделата и мин 3 ноќи кога се преку Петок и Сабота:
 

Ø  15% попуст на пијалоци во лоби барот од 17 – 19 часот од Понеделник до Четврток

   
 

Ø  Една Alpha Sphere сесија или 20 солариум по лице по престој

     
 

   2.   За минимум 5, 7(seven) или повеќе последователни ноќи

 

Ø  5=4 and 7=6

       
 

Ø  Вино и овошје во соба на пристигнување

         
 

Бесплатен паркинг доколку има расположивост

         

http://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/welcome/

             

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе