Следете нé или притиснете Escape

LION - Хотел

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

LION 4*

29.12-04.01

05.01-11.01

15.12-28.12; 12.01-18.01; 26.01-22.02

01.12-14.12; 19.01-25.01; 23.02-31.03

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

DOUBLE STANDARD

       

 1Возрасен+1Дете

126

90

74

70

 1Возрасен+2Деца

151

110

90

84

 2Возрасни

144

103

84

80

 2Возрасни+1Дете

169

123

100

94

 3Возрасни

195

143

116

108

FAMILY ROOM

       

 1Возрасен+1Дете

148

126

92

80

 1Возрасен+2Деца

173

146

108

94

 1Возрасен+3Деца

199

166

124

108

 2Возрасни

169

144

105

91

 2Возрасни+1Дете

194

164

121

105

 2Возрасни+2Деца

220

184

137

120

 3Возрасни

220

184

137

120

 3Возрасни+1Дете

229

203

153

134

 4Возрасни

271

223

169

148

ONE BEDROOM APARTMENT

       

 1Возрасен+1Дете

285

205

171

160

 1Возрасен+2Деца

285

205

171

160

 1Возрасен+3Деца

285

205

171

160

 1Возрасен+4Деца

285

205

171

160

 2Возрасни

285

205

171

160

 2Возрасни+1Дете

285

205

171

160

 2Возрасни+2Деца

285

205

171

160

 2Возрасни+3Деца

285

205

171

160

 3Возрасни

285

205

171

160

 3Возрасни+1Дете

285

205

171

160

 3Возрасни+2Деца

285

205

171

160

 4Возрасни

285

205

171

160

 4Возрасни+1Дете

285

205

171

160

 5Возрасни

285

205

171

160

Период за откажување

14 days

7 days

3 days

3 days

Пенали за откажување:

100 %од резервираниот престој

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Пенали за непојавување:

100 %од резервираниот престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

5 ноќи

5 ноќи

 5 ноќи

5 ноќи

SUPPLEMENTS:

ВОЗРАСЕН

ДЕЦА 4-12

   

Божиќна вечера / 25.12

40,00 €

20,00

   

Новогодишна вечера

70,00 €

35,00

   

Туристичка такса

1,00 €

1,00

   

CHILDREN 4-12

       

* во цената е вклучено : внатрешен базен, фитнес сала и превоз до гондола

* DBL LOW COST – соба на приземје или соба со закосен таван.

     

Попусти за рана резервација:

20% до 30.09

     
 

10% до 31.10

     

Дневни попусти:

 7=6; 10=9 ; 14=12 за пристигнувања после 02.03

 

Попусите се комбинираат

       

http://bansko.hotelslion.bg/default/home/en

       

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе