Следете нé или притиснете Escape

MURITE CLUB HOTEL - Хотел

4

Попусти

Попусти за рана резервација:

-          20%  за резервации направени до 30.09 за престој до 27.12 и пристигнување по 02.01

-          15% за резервации направени до 15.11 за престој до 27.12 и пристигнување по 02.01

-          10%  за резервации направени до 15.12 за престој до 27.12 и пристигнување по 02.01

Дневни попусти:

-          7=6; 14=12 за престој до 20.12 и пристигнувања по 20.01

Попусти за Македонски пазар:

-        6=5 за престој до 20.12 и пристигнувања по 20.01

Попустот 10% и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Огромен и прекрасен хотелски комплекс. Располага со повеќе згради, базен, интернет, спа центар, конференциска сала, ресторни, барови, ноќен клуб

Локација: 9км од центарот на Банско, 1км од Разлог

Опис на собите: вкупно 330 соби, опремени со: сат ТВ, телефон, фен-на рецепција, бања, балкон

http://www.murite.bg/

Geolocation

MURITE CLUB HOTEL 4*

01.12-20.12; 04.03-13.04

21.12-27.12; 02.01-19.01

28.12-01.01

20.01-03.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DBL STANDART / HB

 1Возрасен+1 дете

32

48

67

44

 2 Возрасни

43

64

89

59

DBL DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

38

55

79

51

 2 Возрасни

50

73

105

68

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

50

71

103

66

 1Возрасен+2 деца

50

71

103

66

 1Возрасен+3 деца

63

88

128

83

 2 Возрасни

50

71

103

66

 2 Возрасни+1 дете

50

71

103

66

 2 Возрасни+2 деца

63

88

128

83

 3 Возрасни

63

88

128

83

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

57

80

119

75

 1Возрасен+2 деца

57

80

119

75

 1Возрасен+3 деца

71

100

148

94

 2 Возрасни

57

80

119

75

 2 Возрасни+1 дете

57

80

119

75

 2 Возрасни+2 деца

71

100

148

94

 3 Возрасни

71

100

148

94

TWO BEDROOMS APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

87

128

178

119

 1Возрасен+2 деца

87

128

178

119

 1Возрасен+3 деца

87

128

178

119

 1Возрасен+4 деца

87

128

178

119

 1Возрасен+5 деца

97

144

200

133

 2 Возрасни

87

128

178

119

 2 Возрасни+1 дете

87

128

178

119

 2 Возрасни+2 деца

87

128

178

119

 2 Возрасни+3 деца

87

128

178

119

 2 Возрасни+4 деца

97

144

200

133

 3 Возрасни

87

128

178

119

 3 Возрасни+1 дете

87

128

178

119

 3 Возрасни+2 деца

87

128

178

119

 3 Возрасни+3 деца

97

144

200

133

 4 Возрасни

87

128

178

119

 4 Возрасни+1 дете

87

128

178

119

 4 Возрасни+2 деца

97

144

200

133

 5 Возрасни

97

144

200

133

TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

100

146

210

137

 1Возрасен+2 деца

100

146

210

137

 1Возрасен+3 деца

100

146

210

137

 1Возрасен+4 деца

100

146

210

137

 1Возрасен+5 деца

113

164

236

154

 2 Возрасни

100

146

210

137

 2 Возрасни+1 дете

100

146

210

137

 2 Возрасни+2 деца

100

146

210

137

 2 Возрасни+3 деца

100

146

210

137

 2 Возрасни+4 деца

113

164

236

154

 3 Возрасни

100

146

210

137

 3 Возрасни+1 дете

100

146

210

137

 3 Возрасни+2 деца

100

146

210

137

 3 Возрасни+3 деца

113

164

236

154

 4 Возрасни

100

146

210

137

 4 Возрасни+1 дете

100

146

210

137

 4 Возрасни+2 деца

113

164

236

154

 5 Возрасни

113

164

236

154

THREE BEDROOMS APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

130

192

267

178

 1Возрасен+2 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+3 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+4 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+5 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+6 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+7 деца

141

207

289

193

 2 Возрасни

130

192

267

178

 2 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 2 Возрасни+2 деца

130

192

267

178

 2 Возрасни+3 деца

130

192

267

178

 2 Возрасни+4 деца

130

192

267

178

 2 Возрасни+5 деца

130

192

267

178

 2 Возрасни+6 деца

141

207

289

193

 3 Возрасни

130

192

267

178

 3 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 3 Возрасни+2 деца

130

192

267

178

 3 Возрасни+3 деца

130

192

267

178

 3 Возрасни+4 деца

130

192

267

178

 3 Возрасни+5 деца

141

207

289

193

 4 Возрасни

130

192

267

178

 4 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 4 Возрасни+2 деца

130

192

267

178

 4 Возрасни+3 деца

130

192

267

178

 4 Возрасни+4 деца

141

207

289

193

 5 Возрасни

130

192

267

178

 5 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 5 Возрасни+2 деца

130

192

267

178

 5 Возрасни+3 деца

141

207

289

193

 6 Возрасни

130

192

267

178

 6 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 6 Возрасни+2 деца

141

207

289

193

 7 Возрасни

141

207

289

193

THREE BEDROOMS APARTMENT DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

150

219

315

205

 1Возрасен+2 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+3 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+4 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+5 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+6 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+7 деца

163

237

341

222

 2 Возрасни

150

219

315

205

 2 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 2 Возрасни+2 деца

150

219

315

205

 2 Возрасни+3 деца

150

219

315

205

 2 Возрасни+4 деца

150

219

315

205

 2 Возрасни+5 деца

150

219

315

205

 2 Возрасни+6 деца

163

237

341

222

 3 Возрасни

150

219

315

205

 3 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 3 Возрасни+2 деца

150

219

315

205

 3 Возрасни+3 деца

150

219

315

205

 3 Возрасни+4 деца

150

219

315

205

 3 Возрасни+5 деца

163

237

341

222

 4 Возрасни

150

219

315

205

 4 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 4 Возрасни+2 деца

150

219

315

205

 4 Возрасни+3 деца

150

219

315

205

 4 Возрасни+4 деца

163

237

341

222

 5 Возрасни

150

219

315

205

 5 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 5 Возрасни+2 деца

150

219

315

205

 5 Возрасни+3 деца

163

237

341

222

 6 Возрасни

150

219

315

205

 6 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 6 Возрасни+2 деца

163

237

341

222

 7 Возрасни

163

237

341

222

Периоди за откажување:

1 ден

7 дена

21 дена

7 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100 %

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

4 ноќи

-

Доплати:

Возрасен

дете 6-14

   

Доплата за се вклучено

7,00 €

3,50

   

 Божиќна вечера / 25.12

25,00 €

15,00

   

Новогодишна вечера

60,00 €

30,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,50 €

1,50

   

 деца 6-14

       

Цените вклучуваар користење на базен, сауна, фитнес, џакузи, детско клубче, wi-fi трансфер до ски станицата

* DELUXE собите се во главната зграда - AZALIA; стандардните соби се во - at ORCHIDEA, CAMELIA

 

Попуст за рана резервација:

20% до 30.09 за престој до 27.12 и пристигнување по 02.01

 

15% до 15.11 за престој до 27.12 and arrivals after 02.01

 

10% до 15.12 за престој до до 27.12 and arrivals after 02.01

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за престој до 20.12 и пристигнувања по 20.01

Попусти за Македонски пазар:

6=5 за престој до 20.12 и пристигнувања по 20.01

Попустот 10% и дневните попусти се комбинираат

       

http://www.murite.bg/

       

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

MURITE CLUB HOTEL 4*

01.12-20.12; 04.03-13.04

21.12-27.12; 02.01-19.01

28.12-01.01

20.01-03.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DBL STANDART / HB

 1Возрасен+1 дете

32

48

67

44

 2 Возрасни

43

64

89

59

DBL DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

38

55

79

51

 2 Возрасни

50

73

105

68

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

50

71

103

66

 1Возрасен+2 деца

50

71

103

66

 1Возрасен+3 деца

63

88

128

83

 2 Возрасни

50

71

103

66

 2 Возрасни+1 дете

50

71

103

66

 2 Возрасни+2 деца

63

88

128

83

 3 Возрасни

63

88

128

83

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

57

80

119

75

 1Возрасен+2 деца

57

80

119

75

 1Возрасен+3 деца

71

100

148

94

 2 Возрасни

57

80

119

75

 2 Возрасни+1 дете

57

80

119

75

 2 Возрасни+2 деца

71

100

148

94

 3 Возрасни

71

100

148

94

TWO BEDROOMS APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

87

128

178

119

 1Возрасен+2 деца

87

128

178

119

 1Возрасен+3 деца

87

128

178

119

 1Возрасен+4 деца

87

128

178

119

 1Возрасен+5 деца

97

144

200

133

 2 Возрасни

87

128

178

119

 2 Возрасни+1 дете

87

128

178

119

 2 Возрасни+2 деца

87

128

178

119

 2 Возрасни+3 деца

87

128

178

119

 2 Возрасни+4 деца

97

144

200

133

 3 Возрасни

87

128

178

119

 3 Возрасни+1 дете

87

128

178

119

 3 Возрасни+2 деца

87

128

178

119

 3 Возрасни+3 деца

97

144

200

133

 4 Возрасни

87

128

178

119

 4 Возрасни+1 дете

87

128

178

119

 4 Возрасни+2 деца

97

144

200

133

 5 Возрасни

97

144

200

133

TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

100

146

210

137

 1Возрасен+2 деца

100

146

210

137

 1Возрасен+3 деца

100

146

210

137

 1Возрасен+4 деца

100

146

210

137

 1Возрасен+5 деца

113

164

236

154

 2 Возрасни

100

146

210

137

 2 Возрасни+1 дете

100

146

210

137

 2 Возрасни+2 деца

100

146

210

137

 2 Возрасни+3 деца

100

146

210

137

 2 Возрасни+4 деца

113

164

236

154

 3 Возрасни

100

146

210

137

 3 Возрасни+1 дете

100

146

210

137

 3 Возрасни+2 деца

100

146

210

137

 3 Возрасни+3 деца

113

164

236

154

 4 Возрасни

100

146

210

137

 4 Возрасни+1 дете

100

146

210

137

 4 Возрасни+2 деца

113

164

236

154

 5 Возрасни

113

164

236

154

THREE BEDROOMS APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

130

192

267

178

 1Возрасен+2 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+3 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+4 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+5 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+6 деца

130

192

267

178

 1Возрасен+7 деца

141

207

289

193

 2 Возрасни

130

192

267

178

 2 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 2 Возрасни+2 деца

130

192

267

178

 2 Возрасни+3 деца

130

192

267

178

 2 Возрасни+4 деца

130

192

267

178

 2 Возрасни+5 деца

130

192

267

178

 2 Возрасни+6 деца

141

207

289

193

 3 Возрасни

130

192

267

178

 3 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 3 Возрасни+2 деца

130

192

267

178

 3 Возрасни+3 деца

130

192

267

178

 3 Возрасни+4 деца

130

192

267

178

 3 Возрасни+5 деца

141

207

289

193

 4 Возрасни

130

192

267

178

 4 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 4 Возрасни+2 деца

130

192

267

178

 4 Возрасни+3 деца

130

192

267

178

 4 Возрасни+4 деца

141

207

289

193

 5 Возрасни

130

192

267

178

 5 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 5 Возрасни+2 деца

130

192

267

178

 5 Возрасни+3 деца

141

207

289

193

 6 Возрасни

130

192

267

178

 6 Возрасни+1 дете

130

192

267

178

 6 Возрасни+2 деца

141

207

289

193

 7 Возрасни

141

207

289

193

THREE BEDROOMS APARTMENT DELUXE / HB

 1Возрасен+1 дете

150

219

315

205

 1Возрасен+2 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+3 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+4 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+5 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+6 деца

150

219

315

205

 1Возрасен+7 деца

163

237

341

222

 2 Возрасни

150

219

315

205

 2 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 2 Возрасни+2 деца

150

219

315

205

 2 Возрасни+3 деца

150

219

315

205

 2 Возрасни+4 деца

150

219

315

205

 2 Возрасни+5 деца

150

219

315

205

 2 Возрасни+6 деца

163

237

341

222

 3 Возрасни

150

219

315

205

 3 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 3 Возрасни+2 деца

150

219

315

205

 3 Возрасни+3 деца

150

219

315

205

 3 Возрасни+4 деца

150

219

315

205

 3 Возрасни+5 деца

163

237

341

222

 4 Возрасни

150

219

315

205

 4 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 4 Возрасни+2 деца

150

219

315

205

 4 Возрасни+3 деца

150

219

315

205

 4 Возрасни+4 деца

163

237

341

222

 5 Возрасни

150

219

315

205

 5 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 5 Возрасни+2 деца

150

219

315

205

 5 Возрасни+3 деца

163

237

341

222

 6 Возрасни

150

219

315

205

 6 Возрасни+1 дете

150

219

315

205

 6 Возрасни+2 деца

163

237

341

222

 7 Возрасни

163

237

341

222

Периоди за откажување:

1 ден

7 дена

21 дена

7 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100 %

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

4 ноќи

-

Доплати:

Возрасен

дете 6-14

   

Доплата за се вклучено

7,00 €

3,50

   

 Божиќна вечера / 25.12

25,00 €

15,00

   

Новогодишна вечера

60,00 €

30,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,50 €

1,50

   

 деца 6-14

       

Цените вклучуваар користење на базен, сауна, фитнес, џакузи, детско клубче, wi-fi трансфер до ски станицата

* DELUXE собите се во главната зграда - AZALIA; стандардните соби се во - at ORCHIDEA, CAMELIA

 

Попуст за рана резервација:

20% до 30.09 за престој до 27.12 и пристигнување по 02.01

 

15% до 15.11 за престој до 27.12 and arrivals after 02.01

 

10% до 15.12 за престој до до 27.12 and arrivals after 02.01

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за престој до 20.12 и пристигнувања по 20.01

Попусти за Македонски пазар:

6=5 за престој до 20.12 и пристигнувања по 20.01

Попустот 10% и дневните попусти се комбинираат

       

http://www.murite.bg/

       

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе