Следете нé или притиснете Escape

OLYMP - Хотел

3

Попусти

Попусти за рана резервација:

-         20% за резервации до 31.10

-         15% за резервации до 30.11

-         10% за резервации до 20.12

Дневни попусти:

-         6=5; 14=12 за престој до 27.12 и пристигнувања по 12.01

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Хотелот располага со спа центар, фитнес центар, сауна, парна бања, масажи, спортски центар, ресторан, бар,  паркинг

Локација: 800м од центарот на Банско, 1500м од жичарата

Опис на собите: интернет, телефон, ТВ, мини бар, бања

http://en.hotel-olymp.net/

Geolocation

OLYMP 3*

01.12-27.12; 20.01-23.02

28.12-04.01

05.01-19.01

24.02-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ИЛИ ПОЛУПАНСИОН

DBL STANDART / BB

 1Возрасен+1 дете

27

38

29

26

 2 Возрасни

34

48

36

32

DBL STANDART / HB

 1Возрасен+1 дете

38

51

42

36

 2 Возрасни

48

64

52

46

DBL LUX / BB

 1Возрасен+1 дете

29

40

31

27

 1Возрасен+2 деца

38

53

41

36

 2 Возрасни

36

50

39

34

 2 Возрасни+1 дете

46

63

48

43

 3 Возрасни

49

68

52

46

DBL LUX / HB

 1Возрасен+1 дете

40

53

44

38

 1Возрасен+2 деца

53

69

57

50

 2 Возрасни

50

66

55

48

 2 Возрасни+1 дете

63

83

68

60

 3 Возрасни

68

89

74

65

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

39

55

42

36

 1Возрасен+2 деца

48

68

53

46

 1Возрасен+3 деца

58

82

63

55

 2 Возрасни

39

55

42

36

 2 Возрасни+1 дете 

48

68

53

46

 2 Возрасни+2 деца

58

82

63

55

 3 Возрасни

52

74

57

49

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

 1Возрасен+1 дете

52

71

56

50

 1Возрасен+2 деца

66

88

70

63

 1Возрасен+3 деца

79

106

84

75

 2 Возрасни

52

71

56

50

 2 Возрасни+1 дете 

66

88

70

63

 2 Возрасни+2 деца

79

106

84

75

 3 Возрасни

71

95

75

68

MAISSONETE / BB

 1Возрасен+1 дете

66

93

68

62

 1Возрасен+2 деца

66

93

68

62

 1Возрасен+3 деца

66

93

68

62

 1Возрасен+4 деца

74

105

77

69

 1Возрасен+5 деца

83

117

86

77

 2 Возрасни

66

93

68

62

 2 Возрасни+1 дете 

66

93

68

62

 2 Возрасни+2 деца

66

93

68

62

 2 Возрасни+3 деца

74

105

77

69

 2 Возрасни+4 деца

83

117

86

77

 3 Возрасни

66

93

68

62

 3 Возрасни+1 дете

66

93

68

62

 3 Возрасни+2 деца

74

105

77

69

 3 Возрасни+3 деца

83

117

86

77

 4 Возрасни

66

93

68

62

 4 Возрасни+1 дете

74

105

77

69

 4 Возрасни+2 деца

83

117

86

77

 5 Возрасни

78

110

80

72

MAISSONETE / HB

 1Возрасен+1 дете

91

116

96

89

 1Возрасен+2 деца

91

116

96

89

 1Возрасен+3 деца

91

116

96

89

 1Возрасен+4 деца

103

131

108

100

 1Возрасен+5 деца

114

145

120

111

 2 Возрасни

91

116

96

89

 2 Возрасни+1 дете 

91

116

96

89

 2 Возрасни+2 деца

91

116

96

89

 2 Возрасни+3 деца

103

131

108

100

 2 Возрасни+4 деца

114

145

120

111

 3 Возрасни

91

116

96

89

 3 Возрасни+1 дете

91

116

96

89

 3 Возрасни+2 деца

103

131

108

100

 3 Возрасни+3 деца

114

145

120

111

 4 Возрасни

91

116

96

89

 4 Возрасни+1 дете

103

131

108

100

 4 Возрасни+2 деца

114

145

120

111

 5 Возрасни

107

137

113

104

Периоди за откажување:

7 дена

21 дена

10 дена

5 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

100 %

100 %

100 %

100 %

Минимум престој:

-

3 ноќи

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 5-13

   

Новогодишна вечераon HB

35,00 €

15,00

   

Новогодишна вечераon BB

40,00 €

17,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

0,00 €

0,00

   

 деца 5-13

       

Цената вклучува користење на сауна, фирнес, џакузи, парна бања, интернер, паркинг и трансфер до ски станицата

Попуст за рана резервација:

20 % до 31.10

     
 

15 % до 30.11

     
 

10 % до 20.12

     

Дневни попусти:

6=5; 14=12 за престој до 27.12 and arrivals after 12.01

http://en.hotel-olymp.net/

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе