Следете нé или притиснете Escape

RIVERSIDE HOTEL & SPA - Хотел

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-        10% за резервации направени до 31.10

Дневни попусти:

-         7=6; 14=12 за пристигнувања до 20.12 и по 25.02

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

RIVERSIDE 4*

01.12-20.12; 25.02-14.04

21.12-27.12

28.12-01.01

02.01-24.02

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DBL STANDART / HB

 1Возрасен+1 дете

48

54

93

58

 1Возрасен+2 деца

63

70

120

75

 2 Возрасни

57

64

109

68

 2 Возрасни+1 дете

71

80

137

86

 3 Возрасни

77

86

148

92

DBL ECONOMY / HB

 1Возрасен+1 дете

45

48

87

54

 2 Возрасни

52

57

103

64

DBL FAMILY / HB

 1Возрасен+1 дете

64

73

119

75

 1Возрасен+2 деца

80

91

148

94

 1Возрасен+3 деца

96

109

178

113

 2 Возрасни

64

73

119

75

 2 Возрасни+1 дете

80

91

148

94

 2 Возрасни+2 деца

96

109

178

113

 3 Возрасни

86

98

160

102

 

       

MAISONETTE / HB

 1Возрасен+1 дете

64

73

119

75

 1Возрасен+2 деца

80

91

148

94

 1Возрасен+3 деца

96

109

178

113

 2 Возрасни

64

73

119

75

 2 Возрасни+1 дете

80

91

148

94

 2 Возрасни+2 деца

96

109

178

113

 3 Возрасни

86

98

160

102

 

       

Периоди за откажување:

1 ден

5 дена

14 дена

5 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100 % од резервираниот престој

2 ноќи

Минимум престој:

4 ноќи

4 ноќи

4 ноќи

4 ноќи

Доплати:

Возрасен

дете 5-13

   

 Божиќна вечера / 25.12

25,00 €

15,00

   

Новогодишна вечера

60,00 €

30,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

 деца 5-13

       

Цената вклучува користење на базен, сауна, парна бања, WiFI и трансфер до првата станица

Попуст за рана резервација:

10 % до 31.10

     

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за пристигнувања до 20.12 и по 25.02

http://riversidehotelbansko.com/

       

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

RIVERSIDE 4*

01.12-20.12; 25.02-14.04

21.12-27.12

28.12-01.01

02.01-24.02

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DBL STANDART / HB

 1Возрасен+1 дете

48

54

93

58

 1Возрасен+2 деца

63

70

120

75

 2 Возрасни

57

64

109

68

 2 Возрасни+1 дете

71

80

137

86

 3 Возрасни

77

86

148

92

DBL ECONOMY / HB

 1Возрасен+1 дете

45

48

87

54

 2 Возрасни

52

57

103

64

DBL FAMILY / HB

 1Возрасен+1 дете

64

73

119

75

 1Возрасен+2 деца

80

91

148

94

 1Возрасен+3 деца

96

109

178

113

 2 Возрасни

64

73

119

75

 2 Возрасни+1 дете

80

91

148

94

 2 Возрасни+2 деца

96

109

178

113

 3 Возрасни

86

98

160

102

 3 Возрасни+1 дете

102

117

190

120

 4 Возрасни

109

124

202

128

MAISONETTE / HB

 1Возрасен+1 дете

64

73

119

75

 1Возрасен+2 деца

80

91

148

94

 1Возрасен+3 деца

96

109

178

113

 2 Возрасни

64

73

119

75

 2 Возрасни+1 дете

80

91

148

94

 2 Возрасни+2 деца

96

109

178

113

 3 Возрасни

86

98

160

102

 3 Возрасни+1 дете

102

117

190

120

 4 Возрасни

109

124

202

128

Периоди за откажување:

1 ден

5 дена

14 дена

5 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100 % од резервираниот престој

2 ноќи

Минимум престој:

4 ноќи

4 ноќи

4 ноќи

4 ноќи

Доплати:

Возрасен

дете 5-13

   

 Божиќна вечера / 25.12

25,00 €

15,00

   

Новогодишна вечера

60,00 €

30,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

 деца 5-13

       

Цената вклучува користење на базен, сауна, парна бања, WiFI и трансфер до првата станица

Попуст за рана резервација:

10 % до 31.10

     

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за пристигнувања до 20.12 и по 25.02

http://riversidehotelbansko.com/

       

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе