Следете нé или притиснете Escape

ROYAL TOWERS - Хотел

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

ROYAL TOWERS 3*

26.12-01.01

02.01-04.03

01.12-25.12; 05.03-20.04

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

103

62

51

 1AD+1CH

103

62

51

 1AD+2CH

105

64

54

 1AD+3CH

107

66

56

 2AD

103

62

51

 2AD+1CH

105

64

54

 2AD+2CH

107

66

56

 3AD

131

81

67

 3AD+1CH

133

83

69

 4AD

160

100

82

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

114

70

59

 1AD+1CH

114

70

59

 1AD+2CH

117

73

63

 1AD+3CH

121

76

66

 2AD

114

70

59

 2AD+1CH

117

73

63

 2AD+2CH

121

76

66

 3AD

148

92

78

 3AD+1CH

152

96

82

 4AD

182

115

97

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

131

86

75

 1AD+1CH

131

86

75

 1AD+2CH

138

92

82

 1AD+3CH

145

99

89

 2AD

131

86

75

 2AD+1CH

138

92

82

 2AD+2CH

145

99

89

 3AD

173

116

103

 3AD+1CH

180

123

109

 4AD

222

154

130

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

171

97

88

 1AD+1CH

171

97

88

 1AD+2CH

171

97

88

 1AD+3CH

171

97

88

 1AD+4CH

173

99

90

 1AD+5CH

176

101

92

 2AD

171

97

88

 2AD+1CH

171

97

88

 2AD+2CH

171

97

88

 2AD+3CH

173

99

90

 2AD+4CH

176

101

92

 3AD

171

97

88

 3AD+1CH

171

97

88

 3AD+2CH

173

99

90

 3AD+3CH

176

101

92

 4AD

171

97

88

 4AD+1CH

173

99

90

 4AD+2CH

176

101

92

 5AD

200

116

103

 5AD+1CH

202

119

105

 6AD

228

136

121

TWO BEDROOMS APARTMENT / BB

194

114

103

 1AD+1CH

194

114

103

 1AD+2CH

194

114

103

 1AD+3CH

194

114

103

 1AD+4CH

197

117

106

 1AD+5CH

201

121

109

 2AD

194

114

103

 2AD+1CH

194

114

103

 2AD+2CH

194

114

103

 2AD+3CH

197

117

106

 2AD+4CH

201

121

109

 3AD

194

114

103

 3AD+1CH

194

114

103

 3AD+2CH

197

117

106

 3AD+3CH

201

121

109

 4AD

194

114

103

 4AD+1CH

197

117

106

 4AD+2CH

201

121

109

 5AD

228

137

121

 5AD+1CH

231

140

125

 6AD

262

160

140

TWO BEDROOMS APARTMENT / HB

222

148

143

 1AD+1CH

222

148

143

 1AD+2CH

222

148

143

 1AD+3CH

222

148

143

 1AD+4CH

229

155

149

 1AD+5CH

236

162

156

 2AD

222

148

143

 2AD+1CH

222

148

143

 2AD+2CH

222

148

143

 2AD+3CH

229

155

149

 2AD+4CH

236

162

156

 3AD

222

148

143

 3AD+1CH

222

148

143

 3AD+2CH

229

155

149

 3AD+3CH

236

162

156

 4AD

222

148

143

 4AD+1CH

229

155

149

 4AD+2CH

236

162

156

 5AD

264

179

170

 5AD+1CH

271

186

177

 6AD

307

210

197

Период за откажување:

14 дена

10 дена

5 дена

Пенали за откажување:

100%

Прва ноќ

Прва ноќ

Минимум престој:

3 ноќи

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

 

Божиќна вечера / 25.12

48,00 €

20,00

 

Новогодишна вечера

60,00 €

25,00

 

Туристичка такса по лице дневно

1,00 €

1,00

 

Деца 4-12

     

* price including use of swimming pool, sauna, fitnness, jaccuzi, steam bath, internet and parking

* the official category of the hotel is 2*

     

early booking:

15 % till 30.09

   
 

10 % till 15.11

   

day discounts: valid for bookings after 16.11

7=6; 12=10; 17=14 and derivatives for stay till 22.12 and arrivals after 10.01

http://www.banskotowers.com/

     

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе