Следете нé или притиснете Escape

ALPIN - Хотел

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

ALPIN 4*

21.12-04.01; 16.02-22.02

05.01-11.01; 26.01-15.02

23.02-08.03; 12.01-25.01

09.03-25.01

DBL STANDART / BB

111

78

64

48

SGL

111

78

64

48

 1 Возрасен +1Дете

111

78

64

48

 1 Возрасен +2 Деца

138

96

80

59

 2 Возрасни

111

78

64

48

 2 Возрасни+1Дете

138

96

80

59

 3 Возрасни

138

96

80

59

DBL LARGE LUX / BB

122

89

84

65

SGL

122

89

84

65

 1 Возрасен +1Дете

122

89

84

65

 1 Возрасен +2 Деца

153

111

105

81

 2 Возрасни

122

89

84

65

 2 Возрасни+1Дете

153

111

105

81

 3 Возрасни

153

111

105

81

STUDIO / BB

146

108

95

72

SGL

146

108

95

72

 1 Возрасен +1Дете

146

108

95

72

 1 Возрасен +2 Деца

146

108

95

72

 1 Возрасен +3 Деца

146

108

95

72

 2 Возрасни

146

108

95

72

 2 Возрасни+1Дете

146

108

95

72

 2 Возрасни+2 Деца

146

108

95

72

 3 Возрасни

146

108

95

72

 3 Возрасни+1Дете

146

108

95

72

 4 Возрасни

146

108

95

72

ONE STOREY VILLA / BB

158

107

90

67

SGL

158

107

90

67

 1 Возрасен +1ДетеD

158

107

90

67

 1 Возрасен +2 ДецаD

158

107

90

67

 1 Возрасен +3 ДецаD

158

107

90

67

 1 Возрасен +4 ДецаD

177

125

108

86

 2 Возрасни

158

107

90

67

 2 Возрасни+1ДетеD

158

107

90

67

 2 Возрасни+2 ДецаD

158

107

90

67

 2 Возрасни+3 ДецаD

177

125

108

86

 3 Возрасни

158

107

90

67

 3 Возрасни+1ДетеD

158

107

90

67

 3 Возрасни+2 ДецаD

177

125

108

86

 4 Возрасни

158

107

90

67

 4 Возрасни+1ДетеD

177

125

108

86

 5 Возрасни

177

125

108

86

ONE STOREY VILLA WITH SAUNA / BB

163

113

96

71

SGL

163

113

96

71

 1 Возрасен +1ДетеD

163

113

96

71

 1 Возрасен +2 ДецаD

163

113

96

71

 1 Возрасен +3 ДецаD

163

113

96

71

 1 Возрасен +4 ДецаD

181

131

114

89

 2 Возрасни

163

113

96

71

 2 Возрасни+1ДетеD

163

113

96

71

 2 Возрасни+2 ДецаD

163

113

96

71

 2 Возрасни+3 ДецаD

181

131

114

89

 3 Возрасни

163

113

96

71

 3 Возрасни+1ДетеD

163

113

96

71

 3 Возрасни+2 ДецаD

181

131

114

89

 4 Возрасни

163

113

96

71

 4 Возрасни+1ДетеD

181

131

114

89

 5 Возрасни

181

131

114

89

TWO STOREY VILLA I-st FLOOR / BB

158

107

90

67

SGL

158

107

90

67

 1 Возрасен +1ДетеD

158

107

90

67

 1 Возрасен +2 ДецаD

158

107

90

67

 1 Возрасен +3 ДецаD

158

107

90

67

 1 Возрасен +4 ДецаD

177

125

108

86

 2 Возрасни

158

107

90

67

 2 Возрасни+1ДетеD

158

107

90

67

 2 Возрасни+2 ДецаD

158

107

90

67

 2 Возрасни+3 ДецаD

177

125

108

86

 3 Возрасни

158

107

90

67

 3 Возрасни+1ДетеD

158

107

90

67

 3 Возрасни+2 ДецаD

177

125

108

86

 4 Возрасни

158

107

90

67

 4 Возрасни+1ДетеD

177

125

108

86

 5 Возрасни

177

125

108

86

TWO STOREY VILLA II-nd FLOOR / BB

104

76

57

50

SGL

104

76

57

50

 1 Возрасен +1ДетеD

104

76

57

50

 2 Возрасни

104

76

57

50

Период за откажување:

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ БЕЗ ПЕНАЛИ

Пенали за откажување:

100 %

100 %

50 %

50 %

Пенали за непојавување:

100 %

100 %

50 %

50 %

ДОПЛАТИ:

 Возрасни

Дете 2-12

   

Доплата за полупансион дневно на сет мени

12,00 €

10,00

Полупансионит е обврзувачки за периодите: 21.12-28.12 и 05.01-31.03

Божиќна вечера / 25.12

35,00 €

25,00

   

Новогодишна вечера

78,00 €

45,00

   

Туристичка такса по лице дневно

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

 

     

* цената вклучува паркинг, WiFi, 3 часа сауна неделно во Villa Sauna.

     

Во случај на откажување на потврдена резервација пенали /100% или 50%

Рана резервација

5% до 30.09

     

http://alpin-hotel.bg/en

       

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе