Следете нé или притиснете Escape

LION - Хотел

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

LION 4*

29.12-04.01

05.01-11.01; 16.02-22.02

15.12-28.12; 12.01-18.01; 26.01-15.02

01.12-14.12; 19.01-25.01; 23.02-31.03

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

DOUBLE STANDARD

       

 1Возрасен +1Дете

120

72

68

62

 2Возрасни

137

82

78

71

DOUBLE LARGE

       

 1Возрасен +1Дете

126

80

76

66

 1Возрасен +2Деца

152

97

91

80

 2Возрасни

144

91

87

75

 2Возрасни+1Дете

170

108

102

89

 3Возрасни

197

125

117

104

FAMILY ROOM

       

 1Возрасен +1Дете

136

94

90

80

 1Возрасен +2Деца

162

111

105

94

 1Возрасен +3Деца

189

128

121

108

 2Возрасни

155

107

103

91

 2Возрасни+1Дете

182

124

118

105

 2Возрасни+2Деца

209

141

133

120

 3Возрасни

206

141

133

120

 3Возрасни+1Дете

235

158

149

134

 4 Возрасни

262

176

164

148

ONE BEDROOM APARTMENT

       

 1Возрасен +1Дете

262

182

171

154

 1Возрасен +2Деца

262

182

171

154

 1Возрасен +3Деца

262

182

171

154

 1Возрасен +4Деца

262

182

171

154

 2Возрасни

262

182

171

154

 2Возрасни+1Дете

262

182

171

154

 2Возрасни+2Деца

262

182

171

154

 2Возрасни+3Деца

262

182

171

154

 3Возрасни

262

182

171

154

 3Возрасни+1Дете

262

182

171

154

 3Возрасни+2Деца

262

182

171

154

 4Возрасни

262

182

171

154

 4Возрасни+1Дете

262

182

171

154

 5Возрасни

262

182

171

154

Период на отажување:

14 дена

7 дена

3 дена

3 дена

Пенали за откажување:

100 % од резервираниот престој

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Пенали за непојавување:

100 % од резервираниот престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимален престој:

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасни

Деца 4-12

   

Божиќна вечера / 25.12

40,00 €

20,00

   

Новогодишна вечера

70,00 €

35,00

   

Туристичка такса

1,00 €

1,00

   

Деца 4-12

       

* во цената е вклучено: внатрешен базен, сауна, фитнес сала и превоз до годнола

       

* DBL LOW COST – соба на приземје или соба со закосен таван.

     

Попусти за рана резервација:

20% до 30.09

     
 

10% до 31.10

     

Дневни попусти:

 7=6; 10=9 ; 14=12 за пристигнувања после 02.03

 

Попусите се комбинираат

       

http://borovetz.hotelslion.bg/default/home/en

       

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе