Следете нé или притиснете Escape

WHITE HOUSE APART - Хотел

4

Попусти

Период 15.01–22.01.2019

7  полупансиони во двокреветна соба - 138 евра по лице

Дете до 1.99 години гратис 

Ограничен број на соби

За резервации и уплата до 15.12.2018

 

Дневни попусти:

-         7=6; 14=12 за престој во период 15.01-28.01 и 05.03-31.03

Дневни попусти за Македонски пазар:

-         6=5 за престој во период 05.03-31.03

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Комплексот е лоциран на само неколку минутно одење од ски падините. Се наоѓа на 300м од ски патеките и е многу лесно достапен. Апартманите се елегантно дизајнирани и доволно пространи. Хотелот располага со ресторан, СПА центар, фитнес центар, лоби бар.

 

WHITE HOUSE APART HOTEL

17.12-28.12; 15.01-28.01; 19.02-06.03

29.12-02.01

03.01-14.01; 29.01-18.02

07.03-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DBL STANDART / HB

 1Возрасен +1Дете

46

80

50

40

 1Возрасен +2Деца

57

100

63

50

 2Возрасни

46

80

50

40

 2Возрасни+1Дете

57

100

63

50

 3Возрасни

64

112

70

56

TWO BEDROOMS APARTMENT / HB

 1Возрасен +1Дете

68

114

80

63

 1Возрасен +2Деца

68

114

80

63

 1Возрасен +3Деца

68

114

80

63

 1Возрасен +4Деца

77

128

90

71

 1Возрасен +5Деца

86

143

100

78

 2Возрасни

68

114

80

63

 2Возрасни+1Дете

68

114

80

63

 2Возрасни+2Деца

68

114

80

63

 2Возрасни+3Деца

77

128

90

71

 2Возрасни+4Деца

86

143

100

78

 3Возрасни

68

114

80

63

 3Возрасни+1Дете

68

114

80

63

 3Возрасни+2Деца

77

128

90

71

 3Возрасни+3Деца

86

143

100

78

 4Возрасни

68

114

80

63

 4Возрасни+1Дете

77

128

90

71

 4Возрасни+2Деца

86

143

100

78

 5Возрасни

82

137

96

75

 5Возрасни+1Дете

91

151

106

83

 6Возрасни

96

160

112

88

TWO BEDROOMS APARTMENT + 2 e.b. / HB

 1Возрасен +1Дете

91

160

103

86

 1Возрасен +2Деца

91

160

103

86

 1Возрасен +3Деца

91

160

103

86

 1Возрасен +4Деца

103

180

115

96

 1Возрасен +5Деца

114

200

128

107

 1Возрасен +6Деца

125

219

141

118

 1Возрасен +7Деца

137

239

154

128

 2Возрасни

91

160

103

86

 2Возрасни+1Дете

91

160

103

86

 2Возрасни+2Деца

91

160

103

86

 2Возрасни+3Деца

103

180

115

96

 2Возрасни+4Деца

114

200

128

107

 2Возрасни+5Деца

125

219

141

118

 2Возрасни+6Деца

137

239

154

128

 3Возрасни

91

160

103

86

 3Возрасни+1Дете

91

160

103

86

 3Возрасни+2Деца

103

180

115

96

 3Возрасни+3Деца

114

200

128

107

 3Возрасни+4Деца

125

219

141

118

 3Возрасни+5Деца

137

239

154

128

 4Возрасни

91

160

103

86

 4Возрасни+1Дете

103

180

115

96

 4Возрасни+2Деца

114

200

128

107

 4Возрасни+3Деца

125

219

141

118

 4Возрасни+4Деца

137

239

154

128

 5Возрасни

109

192

123

103

 5Возрасни+1Дете

121

211

136

113

 5Возрасни+2Деца

132

231

149

124

 5Возрасни+3Деца

144

251

162

135

 6Возрасни

128

223

144

120

 6Возрасни+1Дете

139

243

156

130

 6Возрасни+2Деца

150

263

169

141

 7Возрасни

146

255

164

137

 7Возрасни+1Дете

157

275

177

147

 8Возрасни

164

287

185

154

MAISONETTE / HB

 1Возрасен +1Дете

114

217

137

108

 1Возрасен +2Деца

114

217

137

108

 1Возрасен +3Деца

114

217

137

108

 1Возрасен +4Деца

114

217

137

108

 1Возрасен +5Деца

114

217

137

108

 1Возрасен +6Деца

124

235

148

117

 1Возрасен +7Деца

133

253

160

126

 1Возрасен +8Деца

143

271

171

135

 1Возрасен +9Деца

152

289

182

144

 1Возрасен +10Деца

162

307

194

153

 2Возрасни

114

217

137

108

 2Возрасни+1Дете

114

217

137

108

 2Возрасни+2Деца

114

217

137

108

 2Возрасни+3Деца

114

217

137

108

 2Возрасни+4Деца

114

217

137

108

 2Возрасни+5Деца

124

235

148

117

 2Возрасни+6Деца

133

253

160

126

 2Возрасни+7Деца

143

271

171

135

 2Возрасни+8Деца

152

289

182

144

 2Возрасни+9Деца

162

307

194

153

 3Возрасни

114

217

137

108

 3Возрасни+1Дете

114

217

137

108

 3Возрасни+2Деца

114

217

137

108

 3Возрасни+3Деца

114

217

137

108

 3Возрасни+4Деца

124

235

148

117

 3Возрасни+5Деца

133

253

160

126

 3Возрасни+6Деца

143

271

171

135

 3Возрасни+7Деца

152

289

182

144

 3Возрасни+8Деца

162

307

194

153

 4Возрасни

114

217

137

108

 4Возрасни+1Дете

114

217

137

108

 4Возрасни+2Деца

114

217

137

108

 4Возрасни+3Деца

124

235

148

117

 4Возрасни+4Деца

133

253

160

126

 4Возрасни+5Деца

143

271

171

135

 4Возрасни+6Деца

152

289

182

144

 4Возрасни+7Деца

162

307

194

153

 5Возрасни

114

217

137

108

 5Возрасни+1Дете

114

217

137

108

 5Возрасни+2Деца

124

235

148

117

 5Возрасни+3Деца

133

253

160

126

 5Возрасни+4Деца

143

271

171

135

 5Возрасни+5Деца

152

289

182

144

 5Возрасни+6Деца

162

307

194

153

 6Возрасни

114

217

137

108

 6Возрасни+1Дете

124

235

148

117

 6Возрасни+2Деца

133

253

160

126

 6Возрасни+3Деца

143

271

171

135

 6Возрасни+4Деца

152

289

182

144

 6Возрасни+5Деца

162

307

194

153

 7Возрасни

129

245

155

123

 7Возрасни+1Дете

139

264

166

132

 7Возрасни+2Деца

148

282

178

141

 7Возрасни+3Деца

158

300

189

150

 7Возрасни+4Деца

167

318

201

159

 8Возрасни

144

274

173

137

 8Возрасни+1Дете

154

292

185

146

 8Возрасни+2Деца

163

310

196

155

 8Возрасни+3Деца

173

329

207

164

 9Возрасни

160

303

192

152

 9Возрасни+1Дете

169

321

203

161

 9Возрасни+2Деца

179

339

214

170

 10Возрасни

175

332

210

166

 10Возрасни+1Дете

184

350

221

175

 11Возрасен

190

361

228

181

Период за откажување:

5 дена

14 дена

7 дена

3 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

Втора ноќ

100%

Втора ноќ

Втора ноќ

Минимум престој:

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасни

Деца 2-12

   

New Year' Eve dinner

70,00 €

35,00

   

Туристичка такса по лице еднократно

5,00 €

5,00

   

Деца 2-12

       

Цената вклучува користење на внатрешен базен (нема топла врска), фитнес и интернет

       

Попуст за рана резервација:

15 % до 30.09

     
 

10 % до 31.10

     

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за престој во период 15.01-28.01 и 05.03-31.03

Дневни попусти за Македонски пазар:

6=5 за престој во период 05.03-31.03

http://www.whitehousebg.net/

       

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе