Следете нé или притиснете Escape

YAGODA / MALINA VILLAS - Хотел

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

-     10% за резервации направени до 20.11

Дневни попусти за резервација до 01.12:

-     7=6 за престој во период 15.03-31.03

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Рецепцијата и ресторанот се наоѓаат во вилата Јагода.

Локација: 2км од ски лифтот, 2км од центарот на Боровец

Опис на вилите: дрвени вили, вкупно 67, опремени со: дневна соба, спална соба, кујна, фрижидер, ТВ, балкон, бања, дел од вилите имаат и сауна

http://borovetz-resort.com/vilno-iagoda-en.html

Geolocation

YAGODA / MALINA VILLAS 3*

01.12-24.12; 06.01-31.03

25.12-05.01

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА САМО НАЕМ

VILLA YAGODA / RO

 1Возрасен+1 дете

59

114

 1Возрасен+2 деца

59

114

 1Возрасен+3 деца

59

114

 2 Возрасни

59

114

 2 Возрасни+1 дете

59

114

 2 Возрасни+2 деца

59

114

 3 Возрасни

59

114

 3 Возрасни+1 дете

59

114

 4 Возрасни

59

114

VILLA YAGODA WITH SAUNA / RO

 1Возрасен+1 дете

65

120

 1Возрасен+2 деца

65

120

 1Возрасен+3 деца

65

120

 2 Возрасни

65

120

 2 Возрасни+1 дете

65

120

 2 Возрасни+2 деца

65

120

 3 Возрасни

65

120

 3 Возрасни+1 дете

65

120

 4 Возрасни

65

120

VILLA YAGODA DELUXE / RO

 1Возрасен+1 дете

71

125

 1Возрасен+2 деца

71

125

 1Возрасен+3 деца

71

125

 2 Возрасни

71

125

 2 Возрасни+1 дете

71

125

 2 Возрасни+2 деца

71

125

 3 Возрасни

71

125

 3 Возрасни+1 дете

71

125

 4 Возрасни

71

125

VILLA MALINA / RO

 1Возрасен+1 дете

76

131

 1Возрасен+2 деца

76

131

 1Возрасен+3 деца

76

131

 1Возрасен+4 деца

76

131

 1Возрасен+5 деца

76

131

 2 Возрасни

76

131

 2 Возрасни+1 дете

76

131

 2 Возрасни+2 деца

76

131

 2 Возрасни+3 деца

76

131

 2 Возрасни+4 деца

76

131

 3 Возрасни

76

131

 3 Возрасни+1 дете

76

131

 3 Возрасни+2 деца

76

131

 3 Возрасни+3 деца

76

131

 4 Возрасни

76

131

 4 Возрасни+1 дете

76

131

 4 Возрасни+2 деца

76

131

 5 Возрасни

76

131

VILLA MALINA DELUXE / RO

 1Возрасен+1 дете

82

137

 1Возрасен+2 деца

82

137

 1Возрасен+3 деца

82

137

 1Возрасен+4 деца

82

137

 1Возрасен+5 деца

82

137

 2 Возрасни

82

137

 2 Возрасни+1 дете

82

137

 2 Возрасни+2 деца

82

137

 2 Возрасни+3 деца

82

137

 2 Возрасни+4 деца

82

137

 3 Возрасни

82

137

 3 Возрасни+1 дете

82

137

 3 Возрасни+2 деца

82

137

 3 Возрасни+3 деца

82

137

 4 Возрасни

82

137

 4 Возрасни+1 дете

82

137

 4 Возрасни+2 деца

82

137

 5 Возрасни

82

137

Периоди за откажување:

7 дена

14 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100 %

Минимум престој:

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 3-13

Доплата за појадок ( во ресторантот Yagoda)

5,00 €

2,50

Доплата за полупансион ( во ресторантот Yagoda)

15,00 €

7,50

 Божиќна вечера / 25.12

30,00 €

15,00

Новогодишна вечера

60,00 €

30,00

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 деца 3-13

   

Попуст за рана резервација:

10 % до 20.11

 

Дневни попусти за резервација до 01.12:

 7=6 за престој во период 15.03-31.03

http://borovetz-resort.com/vilno-iagoda-en.html

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе