Следете нé или притиснете Escape

APART HOTEL THE CASTLE - Хотел

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

APART HOTEL THE CASTLE 3*

20.12-27.12; 02.01-05.03

28.12-01.01

05.03-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО НОЌ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STUDIO / BB

57

66

47

 1Возрасен +1Дете

57

66

47

 2Возрасни

57

66

47

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

64

81

52

 1Возрасен +1Дете

64

81

52

 1Возрасен +2Деца

71

88

59

 1Возрасен +3Деца

74

91

63

 2Возрасни

64

81

52

 2Возрасни+1Дете

71

88

59

 2Возрасни+2Деца

74

91

63

 3Возрасни

75

92

64

 3Возрасни+1Дете

79

96

67

 4Возрасни

81

98

70

TWO BEDROOMS APARTMENT / BB

100

119

83

 1Возрасен +1Дете

100

119

83

 1Возрасен +2Деца

100

119

83

 1Возрасен +3Деца

100

119

83

 1Возрасен +4Деца

107

125

90

 1Возрасен +5Деца

111

129

93

 2Возрасни

100

119

83

 2Возрасни+1Дете

100

119

83

 2Возрасни+2Деца

100

119

83

 2Возрасни+3Деца

107

125

90

 2Возрасни+4Деца

111

129

93

 3Возрасни

100

119

83

 3Возрасни+1Дете

100

119

83

 3Возрасни+2Деца

107

125

90

 3Возрасни+3Деца

111

129

93

 4Возрасни

100

119

83

 4Возрасни+1Дете

107

125

90

 4Возрасни+2Деца

111

129

93

 5Возрасни

112

130

95

 5Возрасни+1Дете

115

133

98

 6Возрасни

117

136

100

Период за откажување:

14 дена

28 дена

7 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

100 %

2 ноќи

Минимум престој:

-

3 ноќи

-

ДОПЛАТИ:

Возрасни

Деца 6-14

 

Доплата за попупансион

9,00 €

4,50

 

Новогодишна вечера

82,00 €

36,00

 

Туристичка такса по ноќ

1,00 €

1,00

 

Деца 6-14

     

* цената вклучува користење на фитнес, интернет, паркинг и трансфер до првата станица.  

Попуст за рана резервација 28.12-01.01:

20 % до 30.09

   
 

15 % до  31.10

   
 

10 % до 30.11

   

Дневни попусти:

7=5 and derivatives for arrivals in periods: 07.01-20.01.19 & 05.03-31.03.19;

 

7=6 and derivatives for arrivals in periods: 20.12-27.12.18 & 21.01-04.03.19;

 

14=12 and derivatives for arrivals in period: 07.01-31.03

http://www.pamporovocastle.com/en/

     

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе