Следете нé или притиснете Escape

APART HOTEL FOREST GLADE - Хотел

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

APART HOTEL FOREST GLADE 3*

10.12-22.12; 03.01-23.01; 07.03-01.04

23.12-27.12; 16.02-28.02

24.01-15.02; 01.03-06.03

28.12-02.01

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА НА БАЗА САМО НАЕМ

STUDIO STANDART / RO

 1Возрасен+1 дете

33

38

40

93

 1Возрасен+2 деца

33

38

40

93

 2 Возрасни

33

38

40

93

 2 Возрасни+1 дете

33

38

40

93

STUDIO DELUXE / RO

 1Возрасен+1 дете

31

34

37

78

 1Возрасен+2 деца

41

46

49

104

 2 Возрасни

41

46

49

104

 2 Возрасни+1 дете

41

46

49

104

STUDIO DELUXE WITH BALKONY / RO

 1Возрасен+1 дете

44

50

52

107

 1Возрасен+2 деца

33

38

39

80

 2 Возрасни

44

50

52

107

 2 Возрасни+1 дете

44

50

52

107

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

 1Возрасен+1 дете

51

56

59

113

 1Возрасен+2 деца

44

54

56

105

 1Возрасен+3 деца

44

54

56

105

 2 Возрасни

44

54

56

105

 2 Возрасни+1 дете 

44

54

56

105

 2 Возрасни+2 деца

44

54

56

105

 3 Возрасни

44

54

56

105

ONE BEDROOM APARTMENT DELUIXE / RO

 1Возрасен+1 дете

44

54

56

105

 1Возрасен+2 деца

44

54

56

105

 1Возрасен+3 деца

51

60

62

111

 2 Возрасни

56

71

74

122

 2 Возрасни+1 дете 

56

71

74

122

 2 Возрасни+2 деца

56

71

74

122

 3 Возрасни

56

71

74

122

Периоди за откажување:

3 дена

5 дена

7 дена

10 дена

Пенали за откажување:

1st ноќ

50 %

50 %

100 %

Пенали за непојавување:

2 ноќи

50 %

50 %

100 %

Минимум престој:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

5 ноќи

Доплати:

Возрасен

дете 4-12

   

Доплата за нокевање со појадок

3,00 €

2,00

   

Доплата за полупансион

8,70 €

5,00

   

 Божиќна вечера / 25.12

20,00 €

10,00 €

   

Новогодишна вечера

49,00 €

23,00 €

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

 деца 4-12

       

* цената вклучува користење на теравпетска зона со минерална вода, соли и минерали од Егејско море, сауна, парна бања, џакузи, фитнес, интернет и трансфер до првата станица

* нема да има стандардни вечери на 25.12 и 31.12

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе