Следете нé или притиснете Escape

APART HOTEL GRAND MONASTERY - Хотел

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

APART HOTEL GRAND MONASTERY 4*

01.12-28.12; 09.01-18.01

29.12-31.12

01.01-08.01

19.01-03.03

04.03-24.03

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ДНЕВНО НА БАЗА САМО НАЕМ

STUDIO / RO

STD 1Возрасен+1 дете

51

83

67

60

49

STD 2 Возрасни

51

83

67

60

49

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

APP 1Возрасен+1 дете

60

95

78

67

56

APP 1Возрасен+2 деца

60

95

78

67

56

APP 1Возрасен+3 деца

60

95

78

67

56

APP 2 Возрасни

60

95

78

67

56

APP 2 Возрасни+1 дете

60

95

78

67

56

APP 2 Возрасни+2 деца

60

95

78

67

56

APP 3 Возрасни

60

95

78

67

56

APP 3 Возрасни+1 дете

60

95

78

67

56

APP 4 Возрасни

60

95

78

67

56

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

APP 1Возрасен+1 дете

74

113

95

86

71

APP 1Возрасен+2 деца

74

113

95

86

71

APP 1Возрасен+3 деца

74

113

95

86

71

APP 1Возрасен+4 деца

74

113

95

86

71

APP 1Возрасен+5 деца

74

113

95

86

71

APP 2 Возрасни

74

113

95

86

71

APP 2 Возрасни+1 дете 

74

113

95

86

71

APP 2 Возрасни+2 деца

74

113

95

86

71

APP 2 Возрасни+3 деца

74

113

95

86

71

APP 2 Возрасни+4 деца

74

113

95

86

71

APP 3 Возрасни

74

113

95

86

71

APP 3 Возрасни+1 дете

74

113

95

86

71

APP 3 Возрасни+2 деца

74

113

95

86

71

APP 3 Возрасни+3 деца

74

113

95

86

71

APP 4 Возрасни

74

113

95

86

71

APP 4 Возрасни+1 дете

74

113

95

86

71

APP 4 Возрасни+2 деца

74

113

95

86

71

APP 5 Возрасни

74

113

95

86

71

APP 5 Возрасни+1 дете

74

113

95

86

71

APP 6 Возрасни

74

113

95

86

71

THREE BEDROOMS APARTMENT / RO

APP 1Возрасен+1 дете

107

143

120

120

103

APP 1Возрасен+2 деца

107

143

120

120

103

APP 1Возрасен+3 деца

107

143

120

120

103

APP 1Возрасен+4 деца

107

143

120

120

103

APP 1Возрасен+5 деца

107

143

120

120

103

APP 1Возрасен+6 деца

107

143

120

120

103

APP 1Возрасен+7 деца

107

143

120

120

103

APP 2 Возрасни

107

143

120

120

103

APP 2 Возрасни+1 дете 

107

143

120

120

103

APP 2 Возрасни+2 деца

107

143

120

120

103

APP 2 Возрасни+3 деца

107

143

120

120

103

APP 2 Возрасни+4 деца

107

143

120

120

103

APP 2 Возрасни+5 деца

107

143

120

120

103

APP 2 Возрасни+6 деца

107

143

120

120

103

APP 3 Возрасни

107

143

120

120

103

APP 3 Возрасни+1 дете

107

143

120

120

103

APP 3 Возрасни+2 деца

107

143

120

120

103

APP 3 Возрасни+3 деца

107

143

120

120

103

APP 3 Возрасни+4 деца

107

143

120

120

103

APP 3 Возрасни+5 деца

107

143

120

120

103

APP 4 Возрасни

107

143

120

120

103

APP 4 Возрасни+1 дете

107

143

120

120

103

APP 4 Возрасни+2 деца

107

143

120

120

103

APP 4 Возрасни+3 деца

107

143

120

120

103

APP 4 Возрасни+4 деца

107

143

120

120

103

APP 5 Возрасни

107

143

120

120

103

APP 5 Возрасни+1 дете

107

143

120

120

103

APP 5 Возрасни+2 деца

107

143

120

120

103

APP 5 Возрасни+3 деца

107

143

120

120

103

APP 6 Возрасни

107

143

120

120

103

APP 6 Возрасни+1 дете

107

143

120

120

103

APP 6 Возрасни+2 деца

107

143

120

120

103

APP 7 Возрасни

107

143

120

120

103

APP 7 Возрасни+1 дете

107

143

120

120

103

APP 8 Возрасни

107

143

120

120

103

Доплати:

Возрасен

дете 2-12

     

Доплата за ноќевање со појадок на мени

4,50 €

3,00

     

*Доплата за полупансион на мени

13,00 €

10,00

* за престој по 09.01

 

Новогодишна вечера во ресторант

92,00 €

46,00

     

Новогодишна вечера во меана

77,00 €

38,00

     

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе