Следете нé или притиснете Escape

APART-HOTEL KAMELIA - Хотел

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

APART-HOTEL KAMELIA 4*

01.12-16.12; 05.03-15.04

17.12-26.12; 03.01-06.01

27.12-02.01

07.01-20.01

21.01-04.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА НА БАЗА САМО НАЕМ

STUDIO / RO

 1Возрасен+1 дете

48

75

109

52

66

 2 Возрасни

48

75

109

52

66

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

 1Возрасен+1 дете

52

80

119

57

73

 1Возрасен+2 деца

63

96

142

68

88

 1Возрасен+3 деца

73

112

166

80

102

 2 Возрасни

52

80

119

57

73

 2 Возрасни+1 дете 

63

96

142

68

88

 2 Возрасни+2 деца

73

112

166

80

102

 3 Возрасни

73

112

166

80

102

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

 1Возрасен+1 дете

87

132

205

96

123

 1Возрасен+2 деца

87

132

205

96

123

 1Возрасен+3 деца

87

132

205

96

123

 1Возрасен+4 деца

95

145

226

105

135

 1Возрасен+5 деца

104

159

246

115

148

 2 Возрасни

87

132

205

96

123

 2 Возрасни+1 дете 

87

132

205

96

123

 2 Возрасни+2 деца

87

132

205

96

123

 2 Возрасни+3 деца

95

145

226

105

135

 2 Возрасни+4 деца

104

159

246

115

148

 3 Возрасни

87

132

205

96

123

 3 Возрасни+1 дете

87

132

205

96

123

 3 Возрасни+2 деца

95

145

226

105

135

 3 Возрасни+3 деца

104

159

246

115

148

 4 Возрасни

87

132

205

96

123

 4 Возрасни+1 дете

95

145

226

105

135

 4 Возрасни+2 деца

104

159

246

115

148

 5 Возрасни

104

159

246

115

148

THREE BEDROOMS APARTMENT / RO

 1Возрасен+1 дете

116

185

287

123

164

 1Возрасен+2 деца

116

185

287

123

164

 1Возрасен+3 деца

116

185

287

123

164

 1Возрасен+4 деца

116

185

287

123

164

 1Возрасен+5 деца

116

185

287

123

164

 1Возрасен+6 деца

124

197

306

131

175

 1Возрасен+7 деца

132

209

326

140

186

 2 Возрасни

116

185

287

123

164

 2 Возрасни+1 дете

116

185

287

123

164

 2 Возрасни+2 деца

116

185

287

123

164

 2 Возрасни+3 деца

116

185

287

123

164

 2 Возрасни+4 деца

116

185

287

123

164

 2 Возрасни+5 деца

124

197

306

131

175

 2 Возрасни+6 деца

132

209

326

140

186

 3 Возрасни

116

185

287

123

164

 3 Возрасни+1 дете

116

185

287

123

164

 3 Возрасни+2 деца

116

185

287

123

164

 3 Возрасни+3 деца

116

185

287

123

164

 3 Возрасни+4 деца

124

197

306

131

175

 3 Возрасни+5 деца

132

209

326

140

186

 4 Возрасни

116

185

287

123

164

 4 Возрасни+1 дете

116

185

287

123

164

 4 Возрасни+2 деца

116

185

287

123

164

 4 Возрасни+3 деца

124

197

306

131

175

 4 Возрасни+4 деца

132

209

326

140

186

 5 Возрасни

116

185

287

123

164

 5 Возрасни+1 дете

116

185

287

123

164

 5 Возрасни+2 деца

124

197

306

131

175

 5 Возрасни+3 деца

132

209

326

140

186

 6 Возрасни

116

185

287

123

164

 6 Возрасни+1 дете

116

185

287

123

164

 6 Возрасни+2 деца

132

209

326

140

186

 7 Возрасни

132

209

326

140

186

Периоди за откажување:

14 дена

14 дена

01.12.2018

14 дена

14 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100 %

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

5 ноќи

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 3-12

     

Доплата за појадок

4,50 €

2,50

     

Доплата за полупансион

13,50 €

7,00

     

 Божиќна вечера / 25.12

40,00 €

25,00

Обврзувачка

   

Новогодишна вечера

90,00 €

45,00

Обврзувачка

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

 деца 6-12

         

* цената вклучува користење на внатрешен базен, фитнес, WiFi, паркинг, вечерна анимација за деца, користење на ски остава

Попуст за рана резервација (не важи за период 27.12-02.01)

10 % до 30.10

       

Пенали за откажување на резервација со попуст за рана резервација: Прва ноќ

 

Пенали за непојавување на резервација со попуст за рана резервација reservation - 50%

http://kamelia-hotel-pamporovo.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе