Следете нé или притиснете Escape

APART HOTEL MONASTERY 2 -Хотел

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

APART HOTEL MONASTERY 2 3*

01.12-28.12; 09.01-18.01

29.12-31.12

01.01-08.01

19.01-03.03

04.03-24.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА НА БАЗА САМО НАЕМ

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

 1Возрасен+1 дете

47

78

60

55

47

 1Возрасен+2 деца

47

78

60

55

47

 1Возрасен+3 деца

47

78

60

55

47

 2 Возрасни

47

78

60

55

47

 2 Возрасни+1 дете

47

78

60

55

47

 2 Возрасни+2 деца

47

78

60

55

47

 3 Возрасни

47

78

60

55

47

 3 Возрасни+1 дете

47

78

60

55

47

 4 Возрасни

47

78

60

55

47

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

 1Возрасен+1 дете

59

97

71

67

59

 1Возрасен+2 деца

59

97

71

67

59

 1Возрасен+3 деца

59

97

71

67

59

 1Возрасен+4 деца

59

97

71

67

59

 1Возрасен+5 деца

59

97

71

67

59

 2 Возрасни

59

97

71

67

59

 2 Возрасни+1 дете 

59

97

71

67

59

 2 Возрасни+2 деца

59

97

71

67

59

 2 Возрасни+3 деца

59

97

71

67

59

 2 Возрасни+4 деца

59

97

71

67

59

 3 Возрасни

59

97

71

67

59

 3 Возрасни+1 дете

59

97

71

67

59

 3 Возрасни+2 деца

59

97

71

67

59

 3 Возрасни+3 деца

59

97

71

67

59

 4 Возрасни

59

97

71

67

59

 4 Возрасни+1 дете

59

97

71

67

59

 4 Возрасни+2 деца

59

97

71

67

59

 5 Возрасни

59

97

71

67

59

 5 Возрасни+1 дете

59

97

71

67

59

 6 Возрасни

59

97

71

67

59

Периоди за откажување:

5 дена

25 дена

5 дена

2 дена

2 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Прва ноќ

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100 %

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

5 ноќи

-

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 2-12

     

Доплата за појадок на мени

4,00 €

3,00

     

* Доплата за полупансион на мени

10,00 €

8,00

* не е валидно за период 29.12-31.12

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

 деца 2-12

         

* цената вклучува користење на WiFi во меаната, паркинг и трансфер до ски лифтот

       

Попуст за рана резервација:

10 % до 30.11

       

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе