Следете нé или притиснете Escape

DAFOVSKA - Хотел

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

10 % до 30.10

   

Дневни попусти:

10=9; 14=13 за период: 12.01-20.01

 

7=6; 14=12 за пристигнувања до 06.03

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

DAFOVSKA 3*

18.12-29.12; 03.01-05.03

30.12-02.01

06.03-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DBL STANDART / HB

30

41

29

 1Возрасен+1 дете

53

72

50

 1Возрасен+2 деца

68

92

64

 2 Возрасни

60

82

57

 2 Возрасни+1 дете

76

103

71

 3 Возрасни

82

111

77

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

68

104

65

 1Возрасен+1 дете

68

104

65

 1Возрасен+2 деца

78

113

74

 1Возрасен+3 деца

87

122

83

 2 Возрасни

68

104

65

 2 Возрасни+1 дете

78

113

74

 2 Возрасни+2 деца

87

122

83

 3 Возрасни

84

120

81

Минимум престој:

-

-

-

DBL STANDART / HB

29

40

27

 1Возрасен+1 дете

51

70

48

 1Возрасен+2 деца

65

90

62

 2 Возрасни

58

80

55

 2 Возрасни+1 дете

73

100

68

 3 Возрасни

78

108

74

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

66

101

63

 1Возрасен+1 дете

66

101

63

 1Возрасен+2 деца

75

111

72

 1Возрасен+3 деца

84

120

81

 2 Возрасни

66

101

63

 2 Возрасни+1 дете

75

111

72

 2 Возрасни+2 деца

84

120

81

 3 Возрасни

82

117

79

Минимум престој:

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

Периоди за откажување:

5 дена

14 дена

3 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100 % од резервираниот престој

2 ноќи

Доплати:

Возрасен

дете 3-14

 

 Божиќна вечера / 25.12

20,00 €

10,00

 

Новогодишна вечера

50,00 €

25,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

 деца 3-14

     

* цената вклучува користење на WiFi и трансфер до првата станица

     

Попуст за рана резервација:

10 % до 30.10

   

Дневни попусти:

10=9; 14=13 за период: 12.01-20.01

 

7=6; 14=12 за пристигнувања до 06.03

http://www.dafovskahotel.com/

     

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе