Следете нé или притиснете Escape

GREEN LIFE FAMILY APARTMENTS - Апартмани

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

GREEN LIFE FAMILY APARTMENTS

01.12-21.12; 05.03-31.03

22.12-27.12; 03.01-04.03

28.12-02.01

STUDIO STANDARD / BB

34

56

70

 1Возрасен +1Дете

34

56

70

 1Возрасен +2Деца

46

64

80

 2Возрасни

34

56

70

 2Возрасни+1Дете

46

64

80

 3Возрасни

46

64

80

STUDIO STANDARD / HB

50

72

86

 1Возрасен +1Дете

50

72

86

 1Возрасен +2Деца

65

83

99

 2Возрасни

50

72

86

 2Возрасни+1Дете

65

83

99

 3Возрасни

65

83

99

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

54

80

93

 1Возрасен +1Дете

54

80

93

 1Возрасен +2Деца

54

80

93

 1Возрасен +3Деца

54

80

93

 2Возрасни

54

80

93

 2Возрасни+1Дете

54

80

93

 2Возрасни+2Деца

54

80

93

 3Возрасни

54

80

93

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

78

104

117

 1Возрасен +1Дете

78

104

117

 1Возрасен +2Деца

78

104

117

 1Возрасен +3Деца

78

104

117

 2Возрасни

78

104

117

 2Возрасни+1Дете

78

104

117

 2Возрасни+2Деца

78

104

117

 3Возрасни

78

104

117

TWO BEDROOMS APARTMENT / BB

68

104

114

 1Возрасен +1Дете

68

104

114

 1Возрасен +2Деца

68

104

114

 1Возрасен +3Деца

68

104

114

 1Возрасен +4Деца

68

104

114

 1Возрасен +5Деца

68

104

114

 2Возрасни

68

104

114

 2Возрасни+1Дете

68

104

114

 2Возрасни+2Деца

68

104

114

 2Возрасни+3Деца

68

104

114

 2Возрасни+4Деца

68

104

114

 3Возрасни

68

104

114

 3Возрасни+1Дете

68

104

114

 3Возрасни+2Деца

68

104

114

 3Возрасни+3Деца

68

104

114

 4Возрасни

68

104

114

 4Возрасни+1Дете

68

104

114

 4Возрасни+2Деца

68

104

114

 5Возрасни

68

104

114

TWO BEDROOMS APARTMENT / HB

106

143

154

 1Возрасен +1Дете

106

143

154

 1Возрасен +2Деца

106

143

154

 1Возрасен +3Деца

106

143

154

 1Возрасен +4Деца

106

143

154

 1Возрасен +5Деца

106

143

154

 2Возрасни

106

143

154

 2Возрасни+1Дете

106

143

154

 2Возрасни+2Деца

106

143

154

 2Возрасни+3Деца

106

143

154

 2Возрасни+4Деца

106

143

154

 3Возрасни

106

143

154

 3Возрасни+1Дете

106

143

154

 3Возрасни+2Деца

106

143

154

 3Возрасни+3Деца

106

143

154

 4Возрасни

106

143

154

 4Возрасни+1Дете

106

143

154

 4Возрасни+2Деца

106

143

154

 5Возрасни

106

143

154

Период за откажување:

3 дена

3 дена

14 дена

Cancellation penalty:

Прва ноќ

Прва ноќ

100%

NO SHOW penalty:

2 ноќи

2 ноќи

100%

Minimum stay

-

-

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасни

Деца 2-12

 

Туристичка такса

1,00 €

1,00

 

Деца  2-12

     

* цената вклучува користење на сауна, парна бања, WiFi и паркинг

Попуст за рано букирање:

10 % до 30.11

   

Дневни попусти:

7=6 за престој до 21.12 и пристигнување по 05.03

https://greenlife.bg/pamporovo

     

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе