Следете нé или притиснете Escape

LAPLANDIA - Хотел

3

Попусти

Попуст за рана резервација НЕ Е ВАЛИДЕН 23.12-03.01:

10 % до 31.10

   

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за престој до 22.12 и по 04.01

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

 

LAPLANDIA 3*

23.12-03.01

13.12-22.12; 04.01-20.01; 06.03-31.03

21.01-05.03

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ППЈАДОК

STUDIO / BB

 1Возрасен+1 дете

92

58

64

 1Возрасен+2 деца

95

64

72

 2 Возрасни

92

58

64

 2 Возрасни+1 дете

95

64

72

 3 Возрасни

95

64

72

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

125

86

92

 1Возрасен+2 деца

125

86

92

 1Возрасен+3 деца

125

86

92

 2 Возрасни

125

86

92

 2 Возрасни+1 дете

125

86

92

 2 Возрасни+2 деца

125

86

92

 3 Возрасни

125

86

92

 3 Возрасни+1 дете

125

86

92

 4 Возрасни

125

86

92

TWO BEDROOMS APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

173

101

111

 1Возрасен+2 деца

173

101

111

 1Возрасен+3 деца

173

101

111

 1Возрасен+4 деца

173

101

111

 1Возрасен+5 деца

173

101

111

 2 Возрасни

173

101

111

 2 Возрасни+1 дете 

173

101

111

 2 Возрасни+2 деца

173

101

111

 2 Возрасни+3 деца

173

101

111

 2 Возрасни+4 деца

173

101

111

 3 Возрасни

173

101

111

 3 Возрасни+1 дете

173

101

111

 3 Возрасни+2 деца

173

101

111

 3 Возрасни+3 деца

173

101

111

 4 Возрасни

173

101

111

 4 Возрасни+1 дете

173

101

111

 4 Возрасни+2 деца

173

101

111

 5 Возрасни

173

101

111

 5 Возрасни+1 дете

173

101

111

 6 Возрасни

173

101

111

THREE BEDROOMS APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

203

120

133

 1Возрасен+2 деца

203

120

133

 1Возрасен+3 деца

203

120

133

 1Возрасен+4 деца

203

120

133

 1Возрасен+5 деца

203

120

133

 1Возрасен+6 деца

203

120

133

 1Возрасен+7 деца

203

120

133

 2 Возрасни

203

120

133

 2 Возрасни+1 дете

203

120

133

 2 Возрасни+2 деца

203

120

133

 2 Возрасни+3 деца

203

120

133

 2 Возрасни+4 деца

203

120

133

 2 Возрасни+5 деца

203

120

133

 2 Возрасни+6 деца

203

120

133

 3 Возрасни

203

120

133

 3 Возрасни+1 дете

203

120

133

 3 Возрасни+2 деца

203

120

133

 3 Возрасни+3 деца

203

120

133

 3 Возрасни+4 деца

203

120

133

 3 Возрасни+5 деца

203

120

133

 4 Возрасни

203

120

133

 4 Возрасни+1 дете

203

120

133

 4 Возрасни+2 деца

203

120

133

 4 Возрасни+3 деца

203

120

133

 4 Возрасни+4 деца

203

120

133

 5 Возрасни

203

120

133

 5 Возрасни+1 дете

203

120

133

 5 Возрасни+2 деца

203

120

133

 5 Возрасни+3 деца

203

120

133

 6 Возрасни

203

120

133

 6 Возрасни+1 дете

203

120

133

 6 Возрасни+2 деца

203

120

133

 7 Возрасни

203

120

133

Периоди за откажување:

14 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување:

100 %

Прва ноќ

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

100 %

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

4 ноќи

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 3-12

 

Новогодишна вечера

50,00 €

25,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

 деца 3-12

     

* цената вклучува користење WiFI и паркинг

     

Попуст за рана резервација НЕ Е ВАЛИДЕН 23.12-03.01:

10 % до 31.10

   

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за престој до 22.12 и по 04.01

https://www.booking.com/hotel/bg/laplandia.bg.html

     

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе