Следете нé или притиснете Escape

PANORAMA - Хотел

3

Попусти

Попуст за рано букирање:

10 % до 30.11

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

 

PANORAMA 3*

01.12-20.12; 26.12-28.12; 07.01-31.01

21.12-25.12

29.12-02.01

03.01-06.01

01.02-04.03

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DBL STANDART / HB

 1Возрасен +1Дете

46

62

80

54

48

 1Возрасен +2Деца

52

88

114

77

68

 2Возрасни

52

71

91

62

55

 2Возрасни+1Дете

66

88

114

77

68

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

 1Возрасен +1Дете

71

84

132

84

73

 1Возрасен +2Деца

88

105

165

105

91

 1Возрасен +3Деца

97

116

182

116

100

 2Возрасни

71

84

132

84

73

 2Возрасни+1Дете

88

105

165

105

91

 2Возрасни+2Деца

97

116

182

116

100

 3Возрасни

99

118

185

118

102

Период за откажување

5 дена

5 дена

14 дена

5 дена

2 дена

Пенали за откажување

Прва ноќ

Прва ноќ

100%

Прва ноќ

Прва ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

3 nights

3 nights

-

-

Доплати

Возрасни

Деца 4-14

     

Туристичка такса

1,00 €

1,00

     

Деца 4-14

         

* цената вклучува користење на парна бања, фитнес, паркинг и WiFi

         

Попуст за рано букирање:

10 % до 30.11

       

https://panorama-pamporovo.com/

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе