Следете нé или притиснете Escape

PERELIK - Хотел

5

Попусти

 

   

Дневни попусти

15% пристигнувања по 04.03

15% попуст за престој во период од 07-18.01.2019

10% попуст за престој во период од 19.01-28.02.2019

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

 

PERELIK 5*

10.12-28.12; 05.01-20.04

29.12-04.01

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

JUNIOR SUITE / HB

 1Возрасен+1 дете  7-12

93

123

 1Возрасен+1 дете  3-7

79

104

 1Возрасен+2 деца 3-7

90

121

 1Возрасен+2 деца 7-12

122

161

 1Возрасен+1 дете  7-12 +1 дете  2-7

105

140

 2 Возрасни

112

148

 2 Возрасни+1 дете  3-7

123

165

 2 Возрасни+1 дете  7-12

140

186

 2 Возрасни+2 деца 3-7

135

182

 2 Возрасни+1 дете  3-7 +1 дете 7-12

152

203

 2 Возрасни+2 деца 7-12

169

223

 3 Возрасни

154

203

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН + FLEXY LIFT PASS

JUNIOR SUITE / HB + FLEXY LIFT PASS

 1Возрасен+1 дете  7-12

139

169

 1Возрасен+1 дете  3-7

107

132

 1Возрасен+2 деца 3-7

119

149

 1Возрасен+2 деца 7-12

185

223

 1Возрасен+1 дете  7-12 +1 дете  2-7

150

186

 2 Возрасни

169

205

 2 Возрасни+1 дете  3-7

180

222

 2 Возрасни+1 дете  7-12

214

260

 2 Возрасни+2 деца 3-7

192

239

 2 Возрасни+1 дете  3-7 +1 дете 7-12

226

277

 2 Возрасни+2 деца 7-12

260

315

 3 Возрасни

239

288

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ НА БАЗА ПОЛН ПАНСИОН

JUNIOR SUITE / FB

 1Возрасен+1 дете  7-12

107

137

 1Возрасен+1 дете  3-7

88

116

 1Возрасен+2 деца 3-7

103

137

 1Возрасен+2 деца 7-12

140

179

 1Возрасен+1 дете  7-12 +1 дете  2-7

122

157

 2 Возрасни

130

166

 2 Возрасни+1 дете  3-7

145

187

 2 Возрасни+1 дете  7-12

163

209

 2 Возрасни+2 деца 3-7

145

187

 2 Возрасни+1 дете  3-7 +1 дете 7-12

178

229

 2 Возрасни+2 деца 7-12

196

251

 3 Возрасни

181

230

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ НА БАЗА ПОЛН ПАНСИОН + FLEXY LIFT PASS

JUNIOR SUITE / FB + FLEXY lift pass

 1Возрасен+1 дете  7-12

153

182

 1Возрасен+1 дете  3-7

116

145

 1Возрасен+2 деца 3-7

131

165

 1Возрасен+2 деца 7-12

198

59

 1Возрасен+1 дете  7-12 +1 дете  2-7

168

203

 2 Возрасни

187

223

 2 Возрасни+1 дете 

202

244

 2 Возрасни+1 дете 

233

283

 2 Возрасни+2 деца

202

244

 2 Возрасни+1 дете  3-7 +1 дете 7-12

247

303

 2 Возрасни+2 деца 7-12 y.o.

278

342

 3 Возрасни

267

316

Период за откажување:

7 дена

01.12.2018

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100 %

Минимум престој:

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 2-12

Божиќна вечера 25.12

32,00 €

22,00

Новогодишна вечера

60,00 €

33,00

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 деца 2-12

   

* цената вклучува користење на внатрешен базен, фитнес, парна бања, сауна, паркинг и трансфер до првата станица

   

Попуст за рана резервација:

15 % до 30.09

 
 

10 % до 01.12

 

Дневни попусти

15% за престој во период 10.12-28.12 и пристигнувања по 04.03

http://www.perelikhotel.com/

   

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе