Следете нé или притиснете Escape

SNEZHANKA - Хотел

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

15 % до 30.09

     
 

10 % до 30.11

     

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за пристигнување во периодите: 03.01-31.01

 

7=6; 14=10 за пристигнување во периодите: 26.02-31.03

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

 

SNEZHANKA 3*

09.12-24.12; 08.03-31.03

25.12-28.12; 23.01-04.03

29.12-02.01

03.01-22.01

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

DOUBLE STANDART / HB

1Возрасен+1 дете

34

41

101

39

1Возрасен+2 деца

41

49

121

47

2 Возрасни

46

55

135

52

2 Возрасни+1 дете

52

63

155

60

3 Возрасни

63

75

185

72

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

1Возрасен+1 дете

67

82

193

75

1Возрасен+2 деца

67

82

193

75

1Возрасен+3 деца

67

82

193

75

2 Возрасни

67

82

193

75

2 Возрасни+1 дете

67

82

193

75

2 Возрасни+2 деца

67

82

193

75

3 Возрасни

67

82

193

75

3 Возрасни+1 дете

74

89

200

82

4 Возрасни

76

91

202

84

Период за откажување:

3 дена

5 дена

14 дена

5 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100 %

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 4-12

   

 Божиќма вечера / 25.12

20,00 €

8,00 €

   

Новогодишна вечера

48,00 €

25,00 €

   

Трансфер до првата станица дневно по лице

1,00 €

1,00 €

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00 €

   

 деца 6-12

       

* цената вклучува користење на внатрешен базен, сауна, паркинг и WiFi

     

Попуст за рана резервација:

15 % до 30.09

     
 

10 % до 30.11

     

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за пристигнување во периодите: 03.01-31.01

 

7=6; 14=10 за пристигнување во периодите: 26.02-31.03

http://www.ehotels-bg.com/s-en/index.html

       

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе