Следете нé или притиснете Escape

SUNNY HILLS - Хотел

3

Попусти

Попуст за рана (не важи за) 28.12-03.01:

20 % до 15.10

 

15 % до 15.11

 

10 % до 15.12

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

SUNNY HILLS 3*

01.12-21.12; 04.01-20.01; 01.03-31.03

22.12-28.12; 21.01-28.02

29.12-03.01

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА НОКЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STUDIO SMALL / BB

 1Возрасен+1 дете

46

51

63

 1Возрасен+2 деца

48

54

65

 2 Возрасни

46

51

63

 2 Возрасни+1 дете 

48

54

65

 3 Возрасни

50

59

71

TWO BEDROOMS APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

66

75

91

 1Возрасен+2 деца

66

75

91

 1Возрасен+3 деца

66

75

91

 1Возрасен+4 деца

66

75

91

 1Возрасен+5 деца

66

75

91

 2 Возрасни

66

75

91

 2 Возрасни+1 дете

66

75

91

 2 Возрасни+2 деца

66

75

91

 2 Возрасни+3 деца

66

75

91

 2 Возрасни+4 деца

66

75

91

 3 Возрасни

66

75

91

 3 Возрасни+1 дете

66

75

91

 3 Возрасни+2 деца

66

75

91

 3 Возрасни+3 деца

66

75

91

 4 Возрасни

66

75

91

 4 Возрасни+1 дете

66

75

91

THREE BEDROOMS APARTMENT / BB

 1Возрасен+1 дете

84

91

108

 1Возрасен+2 деца

84

91

108

 1Возрасен+3 деца

84

91

108

 1Возрасен+4 деца

84

91

108

 1Возрасен+5 деца

84

91

108

 2 Возрасни

84

91

108

 2 Возрасни+1 дете

84

91

108

 2 Возрасни+2 деца

84

91

108

 2 Возрасни+3 деца

84

91

108

 2 Возрасни+4 деца

84

91

108

 3 Возрасни

84

91

108

 3 Возрасни+1 дете

84

91

108

 3 Возрасни+2 деца

84

91

108

 3 Возрасни+3 деца

84

91

108

 4 Возрасни

84

91

108

 4 Возрасни+1 дете

84

91

108

 4 Возрасни+2 деца

84

91

108

 5 Возрасни

84

91

108

 5 Возрасни+1 дете

84

91

108

 6 Возрасни

84

91

108

Период за откажување

7 дена

7 дена

14 дена

Пенали за откажување:

Прва ноќ

Прва ноќ

100% y

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% of booked stay

Минимум престој

-

-

3 ноќи

Доплати:

Возрасен

дете 6-12

 

Доплата за полупансион

10,00 €

6,00

 

Новогодишна вечера

70,00 €

35,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

 деца  6-12

     

* price including use of sauna, salt room, Jaccuzi, WiFi & parking

2/3 BA - 2/3 апартманите се без спална

     

Попуст за рана резервација:

15% до 15.10

   
 

10% до 15.11

   

ден discounts:

7=6; 10=8 за престој до 21.12 во период 04.01-20.01 и пристигнувања по 01.03

http://sunnyhillsbg.com/

     

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе