Следете нé или притиснете Escape

VILLAS MALINA - Хотел

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

20 % до 20.10

     
 

15 % до 05.11

     
 

10 % до 20.11

     

Дневни попусти:

 7=6; 14=12 за пристигнување во периодите: 02.01-18.01 и 04.02-31.03

 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

VILLAS MALINA 3*

17.12-28.12; 02.01-18.01

29.12-01.01

19.01-03.03

04.03-31.03

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

VILLA  / BB

 1Возрасен+1 дете

57

144

62

46

 1Возрасен+2 деца

66

165

71

52

 1Возрасен+3 деца

74

187

80

59

 1Возрасен+4 деца

89

148

96

71

 1Возрасен+5 деца

89

148

96

71

 2 Возрасни

57

144

62

46

 2 Возрасни+1 дете

66

165

71

52

 2 Возрасни+2 деца

74

187

80

59

 2 Возрасни+3 деца

89

148

96

71

 2 Возрасни+4 деца

89

148

96

71

 3 Возрасни

89

148

96

71

 3 Возрасни+1 дете

89

148

96

71

 3 Возрасни+2 деца

89

148

96

71

 3 Возрасни+3 деца

89

148

96

71

 4 Возрасни

89

148

96

71

 4 Возрасни+1 дете

89

148

96

71

 4 Возрасни+2 деца

89

148

96

71

 5 Возрасни

107

178

115

85

 5 Возрасни+1 дете

107

178

115

85

 6 Возрасни

124

207

134

99

ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА ПО НОЌ НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

VILLA  / HB

 1Возрасен+1 дете

68

153

73

57

 1Возрасен+2 деца

79

176

84

66

 1Возрасен+3 деца

89

199

95

74

 1Возрасен+4 деца

112

166

119

93

 1Возрасен+5 деца

112

166

119

93

 2 Возрасни

68

153

73

57

 2 Возрасни+1 дете

79

176

84

66

 2 Возрасни+2 деца

89

199

95

74

 2 Возрасни+3 деца

112

166

119

93

 2 Возрасни+4 деца

112

166

119

93

 3 Возрасни

112

166

119

93

 3 Возрасни+1 дете

112

166

119

93

 3 Возрасни+2 деца

112

166

119

93

 3 Возрасни+3 деца

112

166

119

93

 4 Возрасни

112

166

119

93

 4 Возрасни+1 дете

112

166

119

93

 4 Возрасни+2 деца

112

166

119

93

 5 Возрасни

134

200

142

112

 5 Возрасни+1 дете

134

200

142

112

 6 Возрасни

156

233

166

131

Периоди за откажување:

5 дена

18 дена

5 дена

1 ден

Пенали за откажување:

Прва ноќ

100 %

Прва ноќ

Прва ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

3 ноќи

-

-

Доплати:

Возрасен

дете 5-18

   

 Божиќна вечера / 25.12 за НП

26,00 €

13,00

   

 Божиќна вечера / 25.12 за ПП

18,00 €

9,00

   

Новогодишна вечера за НП

66,00 €

33,00

   

Новогодишна вечера за ПП

59,00 €

29,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

 деца 5-13

       

Попуст за рана резервација:

20 % до 20.10

     
 

15 % до 05.11

     
 

10 % до 20.11

     

Дневни попусти:

 7=6; 14=12 за пристигнување во периодите: 02.01-18.01 и 04.02-31.03

Попустите се комбинираат

       

http://www.malina-pamporovo.com/cottages/

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе